Connect with us
Brigitte Sfăt a surprins când a anunțat că s-a despărțit de Ilie Năstase. Cu toate acestea, ea nu pare foarte afectată.

Vedete

Ce a apărut pe pagina de Facebook a Brigittei Sfăt după ce și-a anunțat despărțirea de Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a luat pe toată lumea prin suprindere după ce a mărturisit astăzi, în cadrul unei emisiuni televizate, că ea și Ilie Năstase s-au despărțit.

Deși relația lor a fost una plină de suișuri și coborâșuri, cei doi păreau, în ultima vreme, că au ajuns la sentimente mai bune.

Cu toate acestea, Brigitte a făcut în direct anunțul despărțirii, precizând că ea și Ilie Năstase locuiesc acum în case diferite

„Stau în apartamentul meu. Au fost discuţii şi am hotărât să ne separam o perioadă. Discuţiile au apărut acum o lună şi ceva.” a spus Brigitte în cadrul unei emisiuni.

În ciuda acestui fapt, ea pare că nu se simte foarte afectată. Pe Facebook-ul ei ea a postat o filmare în care face exerciții fizice la o sală, unde a mers însoțite de mai multe prietene.

Articole similare

Motivul despărțirii dintre Brigitte și Ilie Năstase

Brigitte Sfăt, declarația despre Ilie Năstase care surpinde: „Asta e situația din cuplu în…

Brigitte Sfăt, confruntare cu presupusa amantă a lui Ilie Năstase: „Are două

1 Comment

1 Comment

  1. verika

    2017-04-05T22:36:45+03:00 at 22:36

    Niciodata nu va fi bine Brigitte…el traieste in umbra ex sotiei care stie ea ce stie si este foarte sigura…cind sint „lucrari de arta” este bine sa termini…asa nu faci decit sa continuii o agonie…Poate ca si tu trebuie sa vorbesti mai putin, Ilie si asa este el mai mirlanel plus ca este legat de fete si de ex. NU putea sa fie bine. De la inceput mirosea a ceva maron…el va muri secerat si legat de tot ce tine de trecutul lui cu ex.
    Toti barbatii astia care nu s-au vindecat de trecut de ce mama lor de inconstienti nu stau asa…singuri si nefericiti. Ex isi fac viata si isi bat joc si de alte vieti…ca asa este in tenis…
    Doamne ai mila de toti cei care te iubesc.Amin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top