Connect with us
Ce avere are Maia Morgenstern. Venituri lunare formidabile

Vedete

Ce avere are Maia Morgenstern. Venituri lunare formidabile

Maia Morgenstern, în vârstă de 58 de ani, este una dintre cele mai iubite actrițe ale momentului. S-a remarcat prin numeroasele piese de teatru în care a jucat, dar și prin rolurile din cele mai urmărite filme și seriale. În plan amoros, mai multe detalii sugerează că ar forma din nou un cuplu cu fostul său soț Claudiu Istodor. Fanii săi au mai puține informații atunci când vine vorba de situația materială a actriței, care se pare că ar fi una foarte bună și se poate lăuda cu o avere considerabilă.

Ce avere are Maia Morgenstern. Venituri lunare formidabile

Maia Morgenstern a completat declarația de avere pe anul 2019, iar averea sa se pare că este una fabuloasă. Ea este actriță și manager la Teatru Evreiesc și obține venituri atât din slarii și drepturi de autor. Așadar, a primit suma de 107.288 de lei din Teatrul Evreiesc, 20.040 de lei din salariul la Universitatea Hyperion, 685.665 de lei din drepturile de autor și 6.205 euro din premiile obținute. Maia Morgenstern a obținut în total suma de 180.000 de euro în anul 2019. În total, salariul ei lunar este în valoare de 15.000 de euro.

De asemenea, artista deține și două conturi la bancă, unul în euro și unul în lei. Ele conțin sume de 1.647.957 lei, respectiv 63.000 de euro. În total, dețime conturi de 400.000 de euro. Mai mult, ea are și 3 terenuri în București, plus o casă și două apartamente. Încasările de anul trecut sunt, într-adevăr, unele cord, având în vedere că în 2017 a încasat 78.000 de euro, iar în anul 2016 a raportat aproximativ 50.000 de euro.

În plan sentimental, lucrurile dintre Maia și Istodor par să fi avansat. Actrița este foarte activă pe rețelele de socializare, unde obișnuiește să posteze mesaje interesante, prin care le atrage atenția fanilor săi. De asemenea, în ultimul timp, pune tot mai multe fotografii cu Claudiu, însoțite de descrieri de dragoste, emoționante care sugerează apropierea lor. De curând a încărcat o imagine în care cei doi apar împreună pe canapea, iar Maya stă cu capul pe umărul partenerului de viață. De aici, concluzia ar fi că cei doi locuiesc împreună și formează din nou un cuplu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top