Connect with us
Doi mari actori, din nou împreună după 21 de ani de la divorț

Vedete

Doi mari actori, din nou împreună după 21 de ani de la divorț

Cei doi actori au fost căsătoriți din 1983 până în anul 1999. Din momentul în care nu au mai fost împreună în calitate de soți, au continuat să stea alături unul de celălalt pe platourile de filmare și au avut împreună o frumoasă relație de prietenie. În ultima vreme, lucrurile merg tot mai bine între ei și se pare că ar forma din nou un cuplu și chiar locuiesc din nou în aceeași casă. Este vorba despre Maya Morgenstern și Claudiu Istodor, unii dintre cei mai iubiți actori din România.

Doi mari actori, din nou împreună după 21 de ani de la divorț

Pe cei doi îi leagă 40 de ani de când se cunosc, cu bune și rele. Fie că au fost prieteni, familie sau colegi de filmări, cei doi au stat împreună o perioadă lungă de timp. Ceea ce îi leagă cu adevărat este băiatul lor, Tudor Istodor, care le-a călcat pe urme și este azi un mare actor. Cei doi chiar joacă într-un serial și, ironic, au roluri de soț și soție. Claudiu Istodor declara că relația lor este una normală și lucrurile funcționează mai bine, mai ales pe platourile de filmare.

„Relația cu Maia e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă, în sensul că ne spunem lucruri mai fără menajamente despre ce avem de lucru. Am ajuns uneori și la mici conflicte, care s-au terminat în aceeași zi, evident, nu aveau de ce să dureze. Relația cu Maia e foarte bună.”

Totuși, lucrurile dintre cei doi par să fi avansat. Maia Morgenstern este foarte activă pe rețelele de socializare, unde obișnuiește să posteze mesaje interesante, prin care le atrage atenția fanilor săi. De asemenea, în ultimul timp, pune tot mai multe fotografii cu Claudiu, însoțite de descrieri de dragoste, emoționante, precum ”Pe când… Love! Love e singurul cuvânt – cu Claudiu Istodor”, care sugerează apropierea lor. De curând a încărcat o imagine în care cei doi apar împreună pe canapea, iar Maya stă cu capul pe umărul partenerului de viață, în timp ce el citește ceva. De aici, concluzia ar fi că cei doi locuiesc împreună și formează din nou un cuplu.

 

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top