Connect with us
S-a aflat de unde îi vin banii Andreei Esca! Ce sursă de venit secretă are prezentatoarea

Vedete

S-a aflat de unde îi vin banii Andreei Esca! Ce sursă de venit secretă are prezentatoarea

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Se bucură de un mare succes în cariera sa din televiziune de aproape trei decenii. Ea a prezentat constant Știrile Pro TV de la ora 19.00, chiar de la înființarea postului care i-a devenit a doua casă. Realizările sale sunt impresionante: a fost numită de două ori „Femeia anului”, a câștigat în fiecare an premiul pentru cel mai bun prezentator din România și a fost declarată cel mai bun om de televiziune. Pe lângă curiozitățile legate de salariu, mulți se întreabă și ce alte surse de venit mai are prezentatoarea.

S-a aflat de unde îi vin banii Andreei Esca! Ce sursă de venit secretă are prezentatoarea

Domeniul secret al Andreei Esca, care îi aduce venituri considerabile, se află la poalele Munților Făgăraș, în Porumbacu de Sus, satul bunicilor săi, în care a copilărit. La început, Esca a cumpărat o casă tradițională în sat, pentru a avea unde sta atunci când venea în vacanțe și care să o ajute să nu uite de origini și să-i ofere momente de neuitat, în care se simte ca un copil. Ea a vrut să personalizeze locuința, așa că trecut pe casă inițialele „A.E”, care vin atât de la Andreea Esca, cât și de la Alexandre Eram, soțul ei.

„Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţe de la poalele muntelui, am din nou câţiva ani. Mă simt copil, mă simt fericită. Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil”, declarat Esca despre casa de vacanță a familiei sale.

De curând, s-a aflat că celebra Andreea Esca și soțul ei au cumpărat alte case, pe care le-au transformat în pensiuni și le-au adus în circuitul turistic, ceea ce a devenit pentru ei o sursă de venit.

„Descoperiți 5 case tradiționale din lemn, aflate pe malul râului, care au o vechime mai mare de 150 de ani. Toate au fost renovate în 2019 și echipate cu facilități moderne.”, se scrie pe site-urile specializate in rezervări.

Salariul rămâne un mister

Unitățile de cazare sunt dotate complet: au podea cu parchet, TV cu ecran plat, chicinetă complet utilată, cu un cuptor cu microunde, zonă de luat masa și baie privată, dotată cu duș și uscător de păr, cu frigider, plită, fierbător și aparat de cafea. Prețul unei nopți de cazare, în această perioadă, pentru o casă cu două dormitoare, în care pot sta 4 persoane, este între 100 și 120 euro pe noapte, un preț destul de ridicat.

Andreea Esca a știut că salariul ei este un subiect controversat și niciodată nu a acceptat să dezvăluie ceva legat de sumele respective pe care le încasează. Ea a mărturisit că totul este confidențial și nici măcar nu contează, având în vedere că tot ceea ce face, face cu plăcere. Ea a precizat că banii pe care îi primește sunt rezultatul muncii ei, pe care angajatorul ei consideră că îl merită pentru munca ei.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top