„Ce faceți dacă apare Elodia vie, în carne și oase, în fața voastră?” Răspunsul ȘOCANT dat de Luis Lazarus!

Daniel Șuta
26.08.2017
„Ce faceți dacă apare Elodia vie, în carne și oase, în fața voastră?” Răspunsul ȘOCANT dat de Luis Lazarus!

Sabina Iosub de la Antena 3 i-a avut ca invitați în ediția specială de azi pe jurnalistul Luis Lazarus și avocata lui Cristi Cioacă, Maria Vasii.

Ce ar face Lazarus dacă Elodia ar apărea vie

Realizatoarea tv i-a pus față în față pe cei doi rivali de pe vremea când serialul „Elodia” făcea audiențe-record la OTV: Luis Lazarus (cel care a susținut întotdeauna că polițistul e criminalul) și Maria Vasii, avocata asasinului Elodiei.

Sabina i-a întrebat pe invitați ce ar face dacă Elodia ar apărea la ușa lor, așa cum e ea. „Ce faceți dacă apare Elodia în carne și oase în fața voastră?”, a ținut să intrebe Sabina. Lazarus a declarat că dacă Elodia va apărea vie vreodată, el se va retrage din presă.

Maria Vasii a evitat un răspuns exact, dar Lazarus a intervenit: „Nu pot spune același lucru despre doamna avocat. Nu cred că s-ar retrage din avocatură”.

În toamna anului 2007, avocata Elodia Ghinescu dispărea fără urmă. Cazul a ținut prima pagină a ziarelor, generâmd un imens scandal mediatic.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluirea BOMBĂ: Unde se află Elodia: „N-am nicio îndoială că…”

Descoperire bombă la 10 ani de la dispariția Elodiei. Cine l-a ajutat pe Cioacă să scape de cadavru

În anul 2016, după un proces îndelungat, polițistul Cristian Cioacă, soțul avocatei, primea o condamnare definitivă de 16 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru uciderea soției sale

Totodată, acesta a fost obligat să plătească daune de 150.000 de euro pentru Emilia Ghinescu, mama Elodiei și 100.000 de euro despăgubire fratelui avocatei. Cioacă și-a susținut mereu nevinovăția, negând că a comis crima, dovadă în acest sens fiind lipsa cadavrului.

Acum, un prieten al familiei a făcut o dezvăluire șocantă. Acesta a dezvăluit sub protecția anonimatului, pentru Antena 1, că trupul Elodiei ar fi în mare: „Nu am nicio îndoială că Elodia a fost aruncată în mare”, a spus sursa. Mai mult decât atât, acesta a afirmat că trupul avocatei ar fi fost legat cu greutăți de plumb pentru a nu fi adus la țărm.

Comentarii
  • ILEANA spune:

    Nu cred ca Elodia este moarta. Nu a omorat-o Cristian Cioaca. Iar, daca este, au omorat-o altii . Daca este asa, probabil stie si el, dar nu poate sa spuna sau ceva de genul acesta.

  • Geza Tibor spune:

    Lui Cristian Cioaca nu i sa dovedit nimic si tot pe nimic a fost si condamnat.Cum se poate asa ceva in acest secol este strigator la cer de cat analfabetism exista la organele de cercetare penala.Cioaca este mai destept decat acei anchetatori de o mie de ori.Sa se duca si sa isi dea demisia acei anchetatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *