Connect with us
Ce părere are Lidia Buble despre noua iubită a lui Răzvan Simion. Cântăreața este tot singură

Vedete

Ce părere are Lidia Buble despre noua iubită a lui Răzvan Simion. Cântăreața este tot singură

Lidia Buble a făcut primele declarații cu privire la noua relație a lui Răzvan Simion. Lidia și Răzvan s-au iubit cinci ani și s-au despărțit în vara anului 2020. Matinalul de la Super Neața a fost cel care a făcut anunțul cu privire la despărțire. Se pare că tot el a fost și cel care s-a vindecat mai repede după ruptura de Buble, pentru că are deja o nouă relație. Mulți au fost curioși ce părere are Lidia despre iubita lui Răzvan.

Ce părere are Lidia Buble despre iubita lui Răzvan Simion

Lidia Buble nu pare afectată de faptul că Răzvan Simion are deja o nouă relație despre care a început să scrie și presa. Răzvan Simion se iubește cu Daliana Răducan, o arhitectă cunoscută în București. Relația dintre cei doi este ținută departe de ochii lumii, atât Răzvan cât și Daliana fiind extrem de discreți.

Totuși, cunoscuții lor știu de această relație și se pare că știe și Lidia Buble care a făcut primele declarații pe acest subiect. Lidia a spus că nu a fost curioasă să o urmărească pe rețelele sociale pe Daliana Răducan, pentru că nu este deloc geloasă și are foarte mare încredere în ea.

Ce părere are Lidia Buble despre noua iubită a lui Răzvan Simion. Cântăreața este tot singură

Despre noua iubită a lui Răzvan a spus doar că – este o femeie norocoasă – făcând referire la faptul că l-a cunoscut pe Răzvan – este un om foarte fain.

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă”, a spus Lidia Buble, invitată într-o emisiune online.

Lidia și Răzvan – despărțire după 5 ani de relație

După ce s-a zvonit că s-a stins flacăra dragostei dintre ei, pe 7 iunie 2020, a venit marea veste: Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu. Vestea a fost dată de către matinalul de la Super Neața care a spus că Lidia nu mai era fericită lângă el. Cântăreața nu a comentat niciodată pe subiectul despărțirii, lăsând publicul să tragă propriile concluzii din mesajul lui Răzvan Simion. Buble și Simion au fost împreună 5 ani. După despărțire, Răzvan a rămas managerul Lidiei, deci colaborarea continuă pe plan profesional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top