Lidia Buble s-a dat de gol. Nu mai locuiește cu Răzvan: „Nu mai suntem vecini!”

01.10.2020

Lidia Buble și Cornel Ilie au venit azi la Neatza cu Răzvan și Dani pentru a lansa o colaborare inedită. Este vorba despre un cântec compus în perioada stării de urgență de către Cornel Ilie și produs împreună cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK. Cei doi artiști sunt foarte încântați de noua lor piesă și speră că va avea succes. Este o melodie de dragoste, în care se vorbește despre momentele apărute între doi îndrăgostiți: incertitudine, emoții, tensiune. Cel care i-a intervievat pe cei doi a fost Dani, iar Răzvan nu a avut nicio intervenție.

Lidia Buble nu mai locuiește cu Răzvan

Lidia Buble și Ilie de la VUNK sunt mândri de noua lor piesă, care a ajuns la radio dinainte de a fi lansată. Ei au reușit să termine acest proiect în doar șase luni și au muncit enorm de mult pentru a realiza această melodie și clipul, pentru care au avut doar cuvinte de laudă. Ei au mărturisit că piesa a fost făcută din suflet și totul a decurs natural.

Dani a încercat să întrețină atmosfera făcând glume la adresa Lidiei și a fost foarte curios cu privire la viața acesteia, întrebând cu cine a venit aceasta la studio, însă nu a auzit ce voia, explicând că vede mereu singură: . Ea a precizat că cei doi nu mai sunt vecini, ceea ce înseamnă că nu mai locuiește alături de Răzvan, în locuința acestuia. Relația lor este doar una profesională, prezentatotul de la Neatza fiind managerul ei.

Lidia și Cornel Ilie, mai mult decât colegi

Despre cei doi se vorbește că s-ar fi apropiat mai mult decât doi colegi de scenă, mai ales după imaginile controversate pe care le-au publicat în mediul online. Acestea sunt secvențe din videoclipul piesei lor, însă internauții au mers cu gândul mai departe, mai ales după schimbul de replici al celor doi: „Oare acum ce mai vrei? VINO/ DU-TE @cornel.ilie.official”, este descrierea pusă pe Instagram de Lidia Buble, la care Cornel a reacționat imediat: „Nu mai vreau nimic, gata, mi-a ajuns, nu vezi ce era de mâncare în farfurie? :)))”. 

Fanii lor au observat că s-au apropiat foarte mult și glumele lor sunt unele foarte relaxate, însă cei doi nu au anunțat nimic oficial până acum. Unii dintre internauți au acuzat-o pe Lidia Buble că i-ar plăcea bărbații mai în vârstă decât ea, având în vedere că și între ea și Răzvan era o diferență considerabilă.