Connect with us
Ce se întâmplă cu Dana Nălbaru? Vedeta a postat un mesaj ciudat pe Facebook

Vedete

Dana Nălbaru trece prin momente dificile. Ce a scris pe Facebook

Dana Nălbaru a intrat în atenția publică în ultima vreme din cauza deciziei de a-și lua fetița de la școala de stat și de a o introduce în sistemul homeschool (școala acasă). Nu mult a trecut de la declarațiile controversate pe care Dana Nălbaru le-a făcut pe blogul ei căci acum vine cu un mesaj destul de ciudat, de data aceasta pe pagina personală de Facebook.

Se pare că vedeta nu trece prin clipe tocmai ușoare, după cum spune chiar ea. Mesajul care a atras atenția fanilor ei sună așa: „Abia când se liniștește furtuna de-afară începe furtuna în mine. Aceasta e adevarăta provocare”.

Fanii au încurajat-o imediat cu zeci de mesaje spunându-i că după furtună, iese și soarele. „Dar după furtună iese soarele, așa că păstrează-ți răbdarea. O să treacă”, a scris unul dintre internauți.

Carmen Iohannis: Este mult mai bine ca un copil să fie într-o şcoală. Suntem fiinţe sociale, trebuie să fim cât mai mulţi împreună

AUDIO: Boureanu către fiica sa: „Poate te trimite mă-ta la școala de c*rve”

Dana Nălbaru a devenit subiectul numărul unu în ultimele săptămâni, după ce a criticat școala românească. „Am retras-o pe Sofia de la școală. De tot. Am ales ca ea să învețe în sistem home schooling despre lucrurile care îi plac și fără constrângeri, fără competiții impuse, fără note sau calificative. Ne-am gândit bine înainte de a lua această decizie și ne-am „făcut temele” înainte de a ne arunca spre un asemenea viitor.

Am vorbit cu oameni care își educă în mod similar copiii, citim mult despre asta și ne-am asumat inclusiv schimbarea ritmului nostru de viață, conștienți fiind că noi vom fi cei care va trebui să o ajutăm și să o susținem în tot acest proces.

Vom descoperi alături de ea o grămadă de lucruri, sunt sigură. Sunt sigură că vor fi și momente dificile, dar am încredere în noi, ca echipă și, unde-s doi puterea crește, nu-i așa?”, a scris Nălbaru pe blogul personal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top