Connect with us
Ce se întâmplă în locul unde a murit Cristina Țopescu la 4 luni de la moartea acesteia

Vedete

Ce se întâmplă în locul unde a murit Cristina Țopescu la 4 luni de la moartea acesteia

Jurnalista Cristina Țopescu a decedat la începutul acestui an și a emoționat o țară întreagă. Moartea sa a fost un moment subit, suspect chiar. Cristina a murit în propria sa locuință, iar corpul său a fost incinerat conform dorinței sale.

Ce se întâmplă în locul unde a murit Cristina Țopescu la 4 luni de la moartea acesteia

Cristina Țopescu a trăit într-o vilă din comuna Otopeni în ultimii săi ani de viață. Înainte de deces, aceasta a locuit într-o altă casă pe care a vândut-o pentru a-și plăti ratele foarte mari pe care le avea la mai multe bănci. Atunci s-a refugiat în vila din Otopeni unde avea o curte interioară pe care o împărțea cu cățeii săi. Avea 7 căței la care ținea enorm și stătea cu chirie în acea locuință.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare de către o prietenă care a și anunțat autoritățile. Anchetatorii care au ajuns la locul morții au aflat că trupul acesteia era într-o stare profundă de putrefacție. Alături de ea se aflau doi căței morți. Legiștii care au analizat corpul au descoperit că aceasta murise cu două săptămâni în urmă din cauza unui infarct masiv.

Vila în care a locuit și murit iubita jurnalistă a fost renovată recent de către proprietari și acum este scoasă la închiriere. Totuși, oamenii nu doresc să locuiască într-o astfel de casă. Dat fiind acest lucru, proprietarii au decis să renunțe la închiriere și au vândut-o, conform Playtech.

Legat de animalele Cristinei, patru dintre ele au ajuns într-un adăpost special pentru animale, unul a fost adoptat. Prietenii acesteia nu au dorit să îi adopte cățeii.

„Câinii au început să capete puteri. Mânăncă și plâng, însă nu sunt foarte sociabili. Unul dintre ei a fost adoptat de o vecină, însă ceilalți patru sunt ai nimănui acum. Vorbim de căței care au fost maltratați până să ajungă la Cristina, căței cu nevoi speciale. Din păcate, familia a transmis clar că nu vor să aibă grijă de animale, motivând faptul că nu au spațiu și nici timp.

Sperăm ca niște oameni cu suflet mare să se îngrijească de aceste animale chinuite. Poate prietenii ei vor vedea acest mesaj disperat și vor dori să adopte unul dintre cei patru câini. Cristina îi considera copiii ei. Nu conta că are bani sau nu, grija pentru căței era mai presus de orice”, a declarat proprietarul asociației pentru animale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top