Connect with us
Ce secret ascunde Pavel Bartoș. A făcut totul din pasiune pentru meseria lui

Vedete

Ce secret ascunde Pavel Bartoș. A făcut totul din pasiune pentru meseria lui

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai cunoscuți actori românești și în ultimii ani s-a implicat și în proiecte de televiziune, cum ar fi Românii au talent, unde a avut rolul de prezentator alături de bunul său prieten, Smiley. Dintotdeauna, Bartoș a fost foarte dedicat meseriei sale, pe care a făcut-o din pasiune și care l-a ajutat să treacă peste cele mai grele momente din viață. Chiar și atunci, a mers la filmări și a dat tot ce a avut mai bun.

Ce secret ascunde Pavel Bartoș. A făcut totul din pasiune pentru meseria lui

Pavel Bartoș, unul dintre cei mai celebri actori din țara noastră, este și unul dintre personajele pozitive și apreciate de toată lumea pentru munca depusă și rezultatele obținute. El s-a făcut mereu remarcat prin felul său de a fi, prin energia pozitivă pe care o transmite și prin zâmbetul său nelipsit de pe chip.

Actorul are o viață liniștită și se poate considera un om împlinit alături de soția sa și cele două fetițe pe care le au împreună, cu care are o relație specială. Cu toate acestea, Pavel Bartoș a trecut și prin momente mai puțin plăcute, în care viața l-a pus greu la încercare. Cel mai dificil episod din viața actorului l-a reprezentat moartea mamei sale. Prezentatorul a mărturisit că în acea zi trebuia să fie la filmări, drept pentru care și-a onorat responsabilitățile și apoi a mers la funerarii și s-a ocupat de toate cele necesare.

Pavel Bartoș a mărturisit că la filmări se aflau deja 30 de oameni, planurile erau făcute și nu a putut să schimbe ordinea acelei zile, drept pentru care a decis să nu amâne nimic. El s-a resemnat cu faptul că acesta este cursul vieții și că uneori trebuie să mai recurgi și la compromisuri pentru ceea ce îți place să faci.

„Când am aflat că a murit mama, am filmat toată ziua. Erau deja 30 de oameni la filmarea aia şi n-am putut s-o amân. Aşa că m-am dus şi-am filmat. S-a întâmplat să joc şi în cazuri fericite. Culmea, nu eşti cu gândul în altă parte, la un moment dat, te rupi, îţi găseşti resursele. Habar n-am de unde şi nu ştiu dacă aşa este normal să fie, să joci în zile din astea. Dar nu sunt nici primul şi nu voi fi nici ultimul. Adică ştiu atâţia actori care au jucat în situaţii mult mai grave. Probabil că e o chestie firească a vieţii.”, a spus Bartoș.

Pavel a mărturisit că a mai avut parte de o astfel de situație, însă contextul a fost unul fericit. Înainte de un spectacol, soția sa l-a anunțat că naște. Acesta nu s-a putut retrage din spectacol, însă i-a spus femeii că nu va naște până nu vine el, ceea ce s-a și întâmplat.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top