Connect with us
Ce spun medicii despre starea lui Leo de la Strehaia, la cateva zile de la accidentul vascular cerebral

Vedete

Ce spun medicii despre starea lui Leo de la Strehaia, la câteva zile de la accidentul vascular cerebral

Leo de la Strehaia a făcut cu câteva zile în urmă un accident vascular cerebral și era în stare destul de gravă. Se pare că în ultima perioadă starea omului de afaceri s-a schimbat. Medicii au dat detalii despre cum se simte Leo în prezent.

Ce spun medicii despre starea lui Leo de la Strehaia, la câteva zile de la accidentul vascular cerebral

Săptămâna trecută un apropiat al familiei controversatului afacerist a declarat pentru Wowbiz că acesta a suferit în urmă cu câteva zile un accident vascular cerebral și nu se simte bine. Leo de la Strehaia este în stare gravă, încă nu e sigur nimic, poate să moară oricând. A făcut un AVC (atac cerebral vascular, n.red.), a fost internat la Floreasca iar medicii de acolo au făcut o minune și l-au salvat. Problemele lui sunt foarte grave, mai ales că are un istoric medical de speriat”, a menționat apropiatul familiei.

citește și: Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea: Fiecare spital judeţean de urgenţă va avea un centru pentru tratarea acidentelor vasculare cerebrale

Din fericire se pare că în doar o săptămână lucrurile s-au schimbat și, conform unor surse din cadrul spitalului Elias din București, Leo se simte mult mai bine. “A fost examinat de mai mulţi specialişti, inclusiv neurologi şi cardiologi, însă starea pacientului este stabilă şi nu există motive să rămână internat. Astfel, urmează să fie externat”, au declarat surse din cadrul Spitalului Elias din București, relatează spynews.ro.

Leo de la Strehaia. sursa foto: wowbiz.ro

Leo de la Strehaia. sursa foto: wowbiz.ro

Citește și: Un singur pahar de alcool consumat zilnic crește riscul de accident vascular cerebral

Se pare că printre specialiștii care l-au consultat pe controversatul afacerist se numără atât cardiologi, cât și neurologi și cu toții și-au dat acordul ca afaceristul de la Strehaia să fie externat.

Mihai Ion Stelică, zis și Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral săptămâna trecută după ce judecătorii au decis să îl aresteze preventiv într-un dosar în care este acuzat de înşelăciune în formă continuată. El a atacat decizia magistraţilor, iar în urmă cu trei zile, Judecătoria Sectorului 1 a admis cererea de înlocuire a arestării cu cea a controlului judiciar, conform cancan.ro

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top