Ce spune Claudia Pătrășcanu despre o nouă relație: „De ce să neg?”

08.02.2021
Ce spune Claudia Pătrășcanu despre o nouă relație: „De ce să neg?”

Claudia Pătrășcanu trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Celebra artistă se află în plin proces de divorț cu fostul soț, Gabi Bădălău. Acesta pare să nu se mai sfârșească, având în vedere că, printre altele, la mijloc se află și custodia copiilor, la care niciunul dintre părinți nu renunță.

Deși lucrurile nu sunt deloc roz și situația este una sensibilă și complicată, Claudia nu ezită să se gândească la o nouă relație, având în vedere că este tânără și în curând va deveni o femeie liberă.

Claudia Pătrășcanu se gândește să-și refacă viața

Claudia Pătrășcanu trece printr-o perioadă extrem de dificilă în acest moment. Ea își dorește extrem de mult să obțină custodia copiilor și să trăiască liniștită alături de ei. Cât despre viața personală, celebra artistă a mărturisit că de gândește să-și găsească fericirea lângă un alt bărbat, mai ales că are deja o mulțime de admiratori.

Cântăreața a explicat că o curtează mulți bărbați frumoși și este dispusă să-și refacă viața atunci când va deveni o femeie liberă. Având în vedere că a trecut printr-o mare dezamăgire, Claudia va fi mult mai atentă atunci când va alege să dea voie unui altă bărbat să fie alături de ea, pentru a se asigura că lucrurile vor sta altfel între ei.

„De ce să nu pui punct frumos și să o iei de la capăt cu altcineva? Pentru că nu suntem nici singurii și nici primii. Îmi doresc din toată inima să se termine acest proces de divorț. Să știți că am admiratori. Am, de ce să neg?

Oameni frumoși, bărbați frumoși, drăguți, dar știți cum e, la început toate sunt frumoase, lapte și miere. Acum, trecând prin această experiență, sunt mult mai atentă”, le-a spus artista fanilor săi.

Familia fostului soț continuă să îi facă rău

Claudia Pătrășcanu este într-un conflict continuu cu fostul soț, dar și cu familia acestuia. Conform declarațiilor sale, apropiații lui ar vrea să-i facă rău și nu-i dau pace, ba chiar îi fac amenințări grave.

”Am fost amenințată cu moartea și că o să pună Gabi Bădălău pe cineva să mă arunce în râpă. Această familie m-a amenințat, ba că îmi iau copiii, ba că mă omoară, mă împiedică să muncesc. Mi-a spus că plătește pe cineva să mă arunce într-o râpă”, a declarat solista.

Ea îl acuză pe tatăl copilului său că nu o lasă să-și vadă de viața ei și nici să-și facă planurile. Se pare că artista a primit recent o ofertă de participare bine remunerată din partea emisiunii “Mămici de pitici cu lipici”, însă nu a putut s-o onoreze, deoarece Gabi nu a permis ca cei doi copii ai lor să fie expuși la TV.