Connect with us
Claudia Pătrășcanu a vorbit despre întâlnirea ei cu Gabi Bădălău de la ziua copilului: "L-am iertat!"

Vedete

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre întâlnirea ei cu Gabi Bădălău de la ziua copilului: „L-am iertat!”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț. Lucrurile nu stau deloc bine între ei, deși, ca oricare, și-ar fi dorit un divorț pe cale amiabilă. Cei doi foști soți  luptă pentru custodia celor mici și își aduc acuzații grave unul altuia ori de câte ori au ocazia. Totuși, au lăsat deoparte orgoliul de ziua unuia dintre băieții lui și s-au comportat ca doi părinți grozavi, fără a lăsa să se vadă tensiunile dintre ei.

Claudia Pătrășcanu și Gabi nu au vorbit la petrecere

De curând a avut loc petrecerea de ziua unuia dintre băieții Claudiei și a lui Gabi Bădălău. Părinții i-au organizat o petrecere la munte, unde s-au distrat copios alături de ceilalți invitați. În urma acestui eveniment, în mediul online au apărut mai multe fotografii cu familia completă, în care Claudia și fostul soț păreau extrem de relaxați și fericiți.

Imediat, Claudia a explicat în mediul online că totul s-a petrecut normal, ea și Gabi nu au vorbit deloc, totul fiind doar de dragul copiilor. Tatăl lor este mereu prezent la momentele importante din viața lor, iar Claudia se bucură că participă la educația copiilor.

Ea a mărturisit că situația în care se regăsesc ea și Gabi nu este deloc una ușoară, însă sunt conștienți că instanța este cea mai în măsură să ia decizii, așa că vor lăsa lucrurile să vină de la sine.

„A fost o escapadă pentru Nicolas. Am venit la munte și l-am sărbătorit! Ne-am văzut aici, Gabi a venit la munte, l-am sărbătorit împreună pe cel mic! Încă nu e ușor ceea ce se întâmplă, dar lăsăm instanța să hotărască și mergem înainte, la un moment dat trebuie să divorțăm. Suntem părinți pentru acești doi copii minunați. Gabi a fost tot timpul la aniversările copiilor, a fost invitat!’, a transmis Claudia Pătrășcanu.

Claudia l-a iertat pe Bădălău

Artista susține că nu îi poartă pică fostului soț și l-a iertat de multe ori ca om și chiar vrea să rămână prieteni pe viitor, de dragul celor mici. Pe ea nu o mai interesează nimic de fostul soț, decât să fie implicat în creșterea și educarea copiilor și să le fie alături mereu.

‘Eu pe Gabi l-am iertat de mult ca om, am respectat toate dorințele lui, nu se mai pune problema de a continua căsnicia sau de a ne reîmpăca. Vreau doar să fim prieteni pe viitor, că acum nici de prietenie nu e cazul, încă ne războim prin instanță. În momentul ăsta doar cei mici mă intersează, educația lor, o fac pentru copiii noștri!’, a mai transmis solista la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top