Connect with us
Fetița Andreei Marin și-a încurajat mama să meargă mai departe și să treacă peste momentul despărțirii de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk

Vedete

Ce a spus fetița Andreei Marin despre Tuncay Ozturk

Fetița Andreei Marin și-a încurajat mama să treacă peste momentul despărțirii de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk. La numai nouă ani, Violeta a dat dovadă de maturitate și și-a încurajat mama să meargă mai departe după divorț.

Deși părinții ei s-au despărțit când ea era foarte mică, fetița Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr a reușit să se adapteze schimbărilor din viața de familie.

După căsătoria Andreei cu Tuncay Ozturk, Violeta a știut să se integreze în noua ei familie, fizioterapeutul turc devenind un adevărat prieten pentru ea. În momentul în care vedeta a decis să divorțeze de acesta, fetița a încurajat-o. Dezvăluirea de a fost făcută de prezentatoare de televiziune într-un interviu acordat Andreei Esca, la Europa FM.

Fetița Andreei Marin a găsit în Tuncay, un prieten bun

„Era mică, eu şi Ştefan am avut grijă să nu sufere când am divorţat. Contează foarte mult acest copil pentru noi. Se simte iubită de ambele părţi. Nici acum nu i-a fost greu. A avut în Tuncay un prieten, dar nu a fost tatăl ei, aşa că nu a fost greu. Mi-a spus „Mami, vei vedea că pe viitor ai să întâlneşti mulţi bărbaţi care or să aprecieze ce eşti tu cu aevărat”. I-am spus că nu e cazul să vorbim acum despre asta, că nu mă pot gândi la altceva. „Dar ce mami? Dacă e drăguţ…”, a povestit Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin: „Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară”

Andreea Marin s-a căsătorit prima dată la 21 de ani, în 1995, cu afaceristul Cristian Gheorghiţă, însă mariajul lor a durat doar 3 ani.

În ianuarie 2006 vedeta s-a căsătorit cu cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică Jr. Împreună au o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007. Ce doi și-au anunțat divorțul la începutul lui 2013.

Prezentatoare de televiziune și-a anunțat cel de-al treilea mariaj, cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, la 3 ianuarie 2014, pe Facebook.

2 Comments

2 Comments

  1. ROZA PALOS

    2016-12-08T16:27:34+02:00 at 16:27

    Are de acum o vârstă…. a intrat într-un con de umbră. A IEȘIT SĂ-ȘI SPELE RUFELE ÎN PUBLIC! Poate , poate o mai bagă cineva în seamă……Pe cei 3 soți îi știm,dar ia povestește=ne tu ZÂNUCO de amanții tăi! Zău că ai avea mai mult succes!

  2. Cleopatra

    2016-12-05T15:19:42+02:00 at 15:19

    Cum a putut trai cu banica si cum a putut trai cu titiac! Turcul e o finete de barbat si ea o scorpie! (pana acum imi placea)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top