Connect with us
Ce vedetă surpriză a intrat în Ferma de la Pro TV

Vedete

Ce vedetă surpriză a intrat în Ferma de la Pro TV

Ferma de la Pro TV a mai primit un concurent. Este vorba despre o vedetă care va intra în una dintre cele două echipe – a sătenilor sau a orășenilor. Ea spune că este pregătită de o nouă provocare și de tot ce implică viața la fermă.

Vedetă surpriză în emisiunea Ferma

Vedeta care intră în emisiunea Ferma de la Pro Tv este Andreea Antonescu, fostă componentă Andre. Ea va intra în competiția în care participă și fostul soț al bunei sale colegă și prietenă – Andreea Bălan.

Antonescu are 38 de ani și a declarat că își dorește să învețe lucruri noi despre ea și despre cum reacționează în situații limită. Spune că este răsfățată, din anumite puncte de vedere și că s-ar bucura dacă ar câștiga marele premiu oferit de emisiune.

„În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc.”, a declarat Andreea Antonescu.

În emisiunea Ferma de la Pro Tv, prezentată de către Mihaela Rădulescu, participă mai multe vedete din România. În total sunt 16 concurenți, împărțiți în două grupe. Pe de o parte sunt sătenii, iar pe de alta sunt orășenii.
Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile.

Din grupul orășenilor fac parte Anda Adam, Cezar Ouatu, Paul Diaconescu, Giulia Nahmany, Alina Pușcău, George Piștereanu, Elena Chiriac și Bogdan Stoica.

Din grupul advers, adică cel al sătenilor fac parte Anisia Gafton, Anna Lesko, Gabriel Toader, George Burcea, Ana Maria Ababei, Octavian Ciovică, Viviana Sposub și Andrei Stoica.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top