Connect with us
Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk, iar speculațiile au început să apară cu privire la motivul despărțirii dintre cei doi.

Vedete

Cearta între Andreea Marin și Tuncay Ozturk! Să fie EA motivul divorțului? FOTO

Andreea Marin a anuțat că divorțează de Tuncay Ozturk, vestea luând prin surprindere pe toată lumea.

După anunțul făcut de prezentatoarea emisiunii „Prețuiește viața”, au început să apară tot mai multe detalii din culisele celor doi. Fotoreporterii WOWbiz i-au surprins pe cei doi în urmă cu ceva vreme, în timp ce aveau o dispută aprinsă, la ieșirea dintr-un mall. . S-a speculat atunci că motivul disputei ar fi fost ieșirile repetate ale lui Tuncay cu asistenta sa blondă.

Citește și: TUNCAY a făcut ASTA înainte ca ANDREEA să anunțe despărtirea

„Zâna Surprizelor” a negat atunci că tânăra ar fi un motiv de ceară între ei.

Citește și: De ce a divortat Andreea Marin de Tuncay

„In fiecare zi, aceasta asistenta conduce masina sotului meu, pentru ca el are permisul suspendat. O luna numai asta o sa vedeti. Fata are si ea un prieten si s-ar putea sa fie deranjat. Este o relatie în trei!”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

„O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect”, a scris Andreea Marin pe Facebook în această dimineață, anunțînd divorțul.

Citește și: Este Andreea Marin insarcinata? Ce spune Tuncay Ozturk

tuncay-asistenta andreea-marin-tuncay

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top