Connect with us
Cezara Dafinescu vorbește despre infidelitatea față de fostul ei soț după 19 ani de la despărțire

Vedete

Cezara Dafinescu vorbește despre infidelitatea față de fostul ei soț după 19 ani de la despărțire

Cezara Dafinescu a avut pentru prima oară o reacție legată de acuzațiile de infidelitate din timpul căsniciei cu George Moțoi. „De-a lungul anilor, tot felul de binevoitori au comentat dragostea noastră, dar mai cu seamă despărțirea noastră. Nu-i mai corect să ascultați opinia mea?”, a scris actriță pe contul ei de Facebook, citată de wowbiz.ro.

Mesajul Cezarei Dafinescu postat pe Facebook

„De George m-am îndrăgostit în anul doi de facultate… mai intai… văzându-l în filme ! Apoi destinul a făcut să ne întîlnim și aievea și să formăm un cuplu în viață și mai târziu și pe scenă.

El a fost “Fat Frumosul” pe care îl așteaptă orice față să vină pe un cal alb… Și pentru că era mai matur decât mine în mare parte mi-a modelat cariera cu experiență lui. Alături de el am învățat că adevărata inteligență, este asemenea unui izvor, de-a pururi nou, fermecat, adevărată inteligență este mereu copleșită de uimire.

Am învățat de la el că libertatea nu este dreptul de a face ce vrei ci de a face ceea ce se cuvine. Ea este asumarea unui risc. Înseamnă răspundere și de aceea majoritatea oamenilor se tem de ea. Dar mai cu seamă, George m-a învățat că în teatru trebuie să intri pe ușă din față.

Îi voi fi mereu recunoscătoare pentru tot ce mi-a dat… dar… sentimentele noastre, chiar cele mai puternice, mor… și te uiți la femeia care ai fost acum câțiva ani cu indiferentă și curiozitatea cu care privești o femeie străină. Nu știu când și cum s-a stins dragostea noastră.

Destinul nostru atârnă de un gest, de un cuvânt, la început cel mai mic efort este de ajuns să-l țină în loc, apoi trebuie să pui în mișcare un mecanism gigant. Cum spunea A.Maurois în “Climate”- “Banuielile cuibărite în sufletul cuiva, așezate în șir că minele una după alta, nimicesc iubirea prin explozii succesive”.

O mare dragoste nu reușește să lege de ține ființă iubită, dacă nu știi în același timp să-i umpli viață cu o bogăție de sentimente mereu reinoite. Cu George am rămas prieteni.

Suntem doi oameni care s-au iubit cîndva, au un copil împreună și nu e vina noastră dacă sentimentele s-au mai schimbat cu trecerea anilor. A-l renega pe George ar însemna să mă reneg pe mine, pentru că într-o perioadă a vieții mele, el a fost ALESUL” a scris Cezara Dafinescu.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Roznoveanu Costeluş

    2016-11-07T21:07:30+02:00 at 21:07

    George Moțoi ?
    „pe care îl aşteaptă orice fată” ??
    Hai măi, ce naiba !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top