Connect with us
Cine este Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo

Vedete

Cine este Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo

În urma izbucnirii incendiului din Bamboo, toată lumea se întreabă cine este Joshua Castellano, patronul clubului.

Castellano este cunoscut în presa mondenă ca rege al nightlife-ului bucureștean. Italianul în vârstă de 51 de ani a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului. Numele lui a fost asociat cu acuzații de trafic de stupefiante, iar membrii familiei sale au avut la rândul lor probleme cu legea.

Joshua Castellano, un nume cu rezonanță în presa de scandal

Joshua a declarat în repetate interviuri că se consideră un om muncitor și că singurul lui viciu este trabucul, fără de care viața de noapte din București ar fi moartă.

Castellano a venit în România în anii ’90. Bărbatul originar din Napoli, Italia, a deschis mai multe restaurante, cluburi și cafenele. Era printre primii antreprenori care avea să schimbe viața de noapte din Capitală de dupăm Revoluție. Printre cele mai exclusiviste localuri ale lui Castellano se numără Bonsai, Divino, Zerillos, Morgano, Le Gaga și Bamboo.

Nepotul lui Joshua Castellano este nimeni altul decât Vincenzo, fostul soț al celebrei cântărețe Antonia, perechea lui Alex Velea. Despre Joshua s-a zvonit că ar fi nepotul celebrei Pupetta Maresca, prima femeie care a preluat frâiele organizației mafiote Camorra, conform HotNews.

Datorită succesului de care s-au bucurat afacerile sale din București, Joshua a și-a extins businessul în alte orașe precum Cluj, Brașov, Mamaia și Miami. În cluburile Bamboo au cântat de-a lungul vremii artiști internaționali renumiți. Dintre ei merită menționați Missy Elliott, Busta Rhymes, Pussycat Dolls, Fat Joe, Ciara și Bob Sinclair.

Bamboo, frecventat de personalități din afară

În Bamboo au ajuns vedete de talie mondială și personaje controversate. La viața de noapte din Capitală au participat des Mohammed Al Habtoor, fiul miliardarului Khalaf al Habtoor și actorul Jean-Claude Van Damme.

„Bamboo Club a fost fondat în 2002 şi a devenit în scurt timp unul dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte din Sud-Estul Europei, graţie unei capacităţi uimitoare şi a unui stil unic, fiind construit să impresioneze prin decor, muzică, dansatori, show-uri.

CITEȘTE ȘI: INCENDIU BAMBOO – Cătălin Botezatu: „Doar 1% din ce a apărut la televizor este adevărat!”

Artişti internaţionali cunoscuţi care au urcat pe scena clubului Bamboo au stabilit un standard între cluburile de noapte din Bucureşti, la nivel înalt“, este prezentarea clubului pe pagina de Facebook.

Astăzi, Joshua trebuie să dea explicații despre cauzele producerii incendiului de vineri seară, 20 ianuarie 2017.

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

Gabriela Firea, reacție după incendiul din Bamboo: Din punctul meu de vedere, dacă un club nu are autorizaţie, trebuie închis

INCENDIU BAMBOO. Declarații cutremurătoare ale martorilor: „Din spate au izbucnit nişte scântei, fum”

Simona Trașcă și Loredana Chivu se aflau în clubul Bamboo la momentul izbucnirii incendiului

Clubul Bamboo a ars și în 2005

EXCLUSIV! Un echipaj SMURD isi facea SELFIE in timpul incendiului din BAMBOO

UPDATE: INCENDIU BAMBOO. Cinci persoane sunt încă internate în spitalele din București

2 Comments

2 Comments

  1. Mara

    2017-01-22T02:13:11+02:00 at 2:13

    Un representant de la mafia in Bucuresti, de ce nu a investit intr-un spital,gradinita,scoala nu intr un club unde el sa si paota vinde sufletul si sa distruga atitea vieti tinere cu prostitutie de lux.

  2. ANTON PETRE

    2017-01-21T21:00:09+02:00 at 21:00

    ASTIA SUNT PATRONII CARE INVESTESC IN TARA ASTA.DUPA REVOLUTIE CU 100 DE DOLARI AU INVESTIT SIRIENI TURCI ARABI SI ALTIICARE SE VAD SI AZI MARI PATRONI PE SPATELE ROMANILOR,SI ALTII AU FUNCTII IN GUVERN

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top