Cine sunt vedetele care au făcut averi uriașe dar și-au dezmoștenit copiii

09.08.2020
Cine sunt vedetele care au făcut averi uriașe dar și-au dezmoștenit copiii

Și-au dezmoștenit copiii. Într-o lume în care banii au devenit extrem de importanți, există părinți care s-au gândit să le dea o lecție de viață copiilor lor. Nu vorbim de părinți cu situații financiare normale, ci de vedete internaționale care au strâns averi colosale. Cumva, era lesne de înțeles că tot ce au ei va ajunge la copiii lor, însă se pare că regula nu se aplică întotdeauna.

Cine sunt vedetele care au făcut averi uriașe dar și-au dezmoștenit copiii

Există părinți care au donat efectiv moștenirea copiilor lor pentru o cauză nobilă. Unele vedete au declarat că moștenirea nu aduce nimănui nicio satisfacție, pentru că primind banii pur și simplu, nu simți nicio plăcere. Conform OK Magazine, unul dintre acești părinți bogați care și-au dezmoștenit copiii este Marc Zuckerberg.

După ce soția lui a adus-o pe lume pe prima lor fiică, Maxima, în 2015, CEO-ul Facebook, cu o avere estimată la 82 miliarde $, a scris public că vor dona 99% din moştenirea micuţei pentru cauze nobile.

Elton John are doi copii adoptaţi împreună cu partenerul lui de viaţă, producătorul şi regizorul David Furnish. El intenţionează să îşi doneze averea de 480 mil. $.

„E îngrozitor să le dai copiilor o lingură de argint. Sunt deja suficient de răsfăţaţi“.

Daniel Craig are o avere de peste 130 mil $, și două fete, de 2 și 27 de ani. El vrea să îşi înveţe copiii că banii se muncesc, nu se primesc.

„Cred că moştenirile nu îţi aduc nicio satisfacţie, nu simţi gustul plăcerii. Filosofia mea este să scap de ea sau să o donez până plec de pe această lume“, declara acesta într-un interviu.

Gordon Ramsay şi-a tăiat cei cinci copii din testament. Ramsay a declarat că nu doreşte să le lase averea de 220 mil. $ în întregime, și că va da fiecărui copil câte un avans de 25% pentru un apartament. Diferenţa trebuie să şi-o plătească singuri.