Connect with us
Ciprian Marica și Ioana Marcu s-ar fi căsătorit în secret. Ce detaliu sugerează că și-au unit destinele

Vedete

Ciprian Marica și Ioana Marcu s-ar fi căsătorit în secret. Ce detaliu sugerează că și-au unit destinele

De curând, Marica a fost implicat într-un scandal de proporții. Acesta a ocupat pentru mult timp primele pagini ale tabloidelor și toți oamenii și-au îndreptat atenția către ex-fotbalist. Ciprian Marica și-a înșelat iubita în urmă cu un an, chiar cu o femeie măritată. Soțul ei a imortalizat momentul în care i-a prins pe cei doi în fapt, iar imaginile au fost făcute publice abia acum. Cu toate acestea, Ioana Marcu a decis să îi mai dea o șansă iubitului său, care se pare că i-ar fi devenit și soț. Un detaliu i-ar fi dat de gol pe cei doi, deși au susținut mereu că nu se gândesc la căsătorie.

Ciprian Marica și Ioana Marcu s-ar fi căsătorit în secret. Ce detaliu sugerează că și-au unit destinele

Un eveniment recent, care a șocat pe toată lumea, i-a dat de gol și pe Ciprian Marica și iubita lui, Ioana Marcu. După ce a declarat că vrea să divorțeze și că decizia este una finală, nimic nemaiputând să o întoarcă din drum, se pare că Ioana Simion s-a răzgândit peste noapte și a decis să-i mai dea o șansă lui Ilie. Mai mult, ea a trecut peste toate greșelile lui Năstase, iar cei doi s-au căsătorit și religios. Surprinzător, nași le-au fost chiar Ciprian și Ioana.

Imaginile de la nuntă, în care apar și nașii, au atras atenția oamenilor care au început să se întrebe dacă cei doi s-au căsătorit în secret. Conform religiei noastre, cei care aleg să cunune trebuie să fi făcut, la rândul lor, cununia religioasă. În această situație s-ar regăsi și Ciprian și Ioana. Totuși, de-a lungul timpului, cei doi au declarat de nenumărate ori că nu se gândesc la căsătorie și că niciunul nu vede cum le-ar putea schimba relația o hârtie.

„La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, spunea Ciprian Marica.

Ce spunea Ioana Simion despre divorț

În urmă cu puțin timp, Ioana Simion era foarte hotărâtă să divorțeze, interesându-se de toate demersurile ce vor trebui făcute în acest sens. Ea a declarat că Ilie voia să o întoarcă din drum, însă decizia ei nu poate fi schimbată. Femeia a mai mărturisit că sentimentele dintre ei nu mai sunt la fel de intense, rămânând doar respectul.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top