Connect with us
De nu l-a părăsit iubita pe Marica după ce a înșelat-o. Cine a convins-o să-l ierte

Vedete

De nu l-a părăsit iubita pe Marica după ce a înșelat-o. Cine a convins-o să-l ierte

Ciprian Marica este implicat într-un scandal de proporții. Acesta și-a înșelat iubita vara trecută, cu o femeie măritată. Cel care i-a prins pe cei doi în flagrant a fost chiar soțul femeii, care a și imortalizat momentul. Imaginile au ajuns abia acum în atenția publicului, iar reacțiile dure și critice nu au ezitat să apară. Deși i-a călcat strâmb, Ioana, iubita sa, l-a iertat. Se pare că ea ar fi fost ajutată în aceste momente de unii apropiați de-ai lor.

De nu l-a părăsit iubita pe Marica după ce a înșelat-o. Cine a convins-o să-l ierte

Sursele susțin că Ioana ar fi aflat de escapada iubitului său chiar anul trecut. Atunci, între cei dor ar fi iscat o ceartă teribil și tânăra l-ar fi amenințat pe fostul fotbalist că-i va lua pe cei doi copii ai lor și va pleca. Marica a solicitat atunci ajutorul nașilor copiilor săi, Adelina și Cristi Chivu. Nașul său se pare că și-ar fi criticat dur finul, însă a decis alături de soția sa să vorbească cu Ioana. Astfel, au convins-o să-i mai acorde o șansă lui Ciprian. De atunci, Marica și-ar fi învățat lecția și s-ar fi cumințit.

„Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins. Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana să înțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap.”, au mărturisit apropiați ai cuplului.

Ioana nu a avut, până acum, nicio reacție la scandalul în care este implicat iubitul ei. În schimb, Marica a decis să clarifice situație. Acesta a transmis tuturor un mesaj dur, în care se arată profund nemulțumit de situația care s-a creat. În plus, acesta a subliniat faptul că nu vrea ca cei apropiați să mai fie implicați în acest subiect și să sufere din cauza greșelii lui pe care, de asemenea, și-a asumat-o. El susține că poate face față tuturor răutăților, însă vrea ca cei dragi să aibă parte de liniște.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top