Connect with us
Claudia Pătrășcanu ar putea fi noua concurentă de la Survivor. Ce o împiedică să participe

Vedete

Claudia Pătrășcanu ar putea fi noua concurentă de la Survivor. Ce o împiedică să participe

Claudia Pătrășcanu trece printr-o perioadă extrem de dificilă, având în vedere că divorțul de soțul ei, Gabi Bădălău, nu pare să se mai termine. Celebra cântăreață se plânge întruna de faptul că tatăl copiilor ei o terorizează și nu o lasă să-și pună în aplicare planurile și se pare că la fel a făcut și acum. Claudia ar fi vrut să participe la Survivor 2021, dar Bădălău se opune fiecărei decizii pe care o ia.

Claudia Pătrășcanu ar fi vrut să participe la Survivor

Claudia Pătrășcanu se războiește întruna cu fostul ei soț, Gabi Bădălău. Procesul de divorț este în plină desfășurare și ambii părinți luptă pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. În timp ce Claudia îl acuză pe Gabi că ar consuma substanțe interzise și ar avea un comportament nepotrivit în prezența celor mici, acesta continuă să îi dea planurile peste cap.

Celebra cântăreață a mărturisit pe rețelele de socializare că a primit o ofertă de la emisiunea Survivor, la care se gândește serios, pentru că este o luptătoare și acest gen de competiție o reprezintă în totalitate. Ea își dorește să le demonstreze băieților ei că ar face orice pentru ei și vrea să le asigure acestora tot ce ai nevoie, dar se pare că nu-și poate îndeplini dorințele.

În acest moment, mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi au lansat-o… Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă…  Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând.

Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Gabi Bădălău nu o susține pe Claudia

Claudia își acuză fostul soț că nu îi permite să evolueze și din cauza lui a refuzat o mulțime de contracte și a pierdut mulți bani. Ea ar fi trebuit să participe la emisiunea cu mămici de la Antena Stars, dar Bădălău a împiedicat-o. Acesta nu a vrut să-i dea procura de care avea nevoie, pe motiv că nu vrea să-și expună la TV copiii.

Bădălău nu i-ar da deloc pace și ar stresa-o în orice face, încercând să-i găsească nod în papură. Artista susține că nu mai poate suporta această situație și speră că lucrurile vor reveni la normal.

“Orice aș vrea să fac, orice aș vrea să muncesc pentru copiii mei, îl deranjează pe acest Bădălău și asta pentru că independența mea, l-a deranjat tot timpul. Dacă plec să-mi filmez clipul o ZI, mă terorizează cu mesaje ca nu sunt lângă copii, dacă plec pana la market, mă exasperează, dacă plec după marfă pentru magazinul meu online, mă traumatizează cu alte mesaje, dacă îmi vin contracte de colaborare cu televiziuni, le arată pe ecran și nu întâmplator îi spun despre ele ci ca să vedeți și dvs. cine e acesta cu adevărat! Obsesia și nebunia lui pentru tot ce fac eu ajunge la cote maxime.”, a continuat vedeta pe rețelele de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top