Connect with us
Gabi Bădălău și Alex Bodi, împotriva Biancăi Drăgușanu. Blondina este încolțită

Vedete

Gabi Bădălău și Alex Bodi, împotriva Biancăi Drăgușanu. Blondina este încolțită

Bianca Drăgușanu nu are deloc liniște. Când blondina credea că și-a găsit liniștea lângă bărbatul vieții sale și nimic nu o mai poate pune la pământ, se pare că lucrurile nu sunt deloc așa cum spera ea. Bianca este atacată din toate părțile de Alex Bodi și, mai nou, și de Gabi Bădălău, cu care nu mai formează un cuplu de puțin timp.

Alex Bodi recunoaște că a agresat-o pe Bianca

După ce o persoană apropiată a încercat să o șantajeze, publicând o imagine cu ea de când era operată și declarând că este o fotografie de când a fost agresată, Bianca a decis să spună lucrurilor pe nume. Ea a explicat cum stă, de fapt, situația și a făcut publice fotografiile de după agresiunile la care a supus-o Alex Bodi, fostul ei soț.

De atunci, scandalurile au început și nu vor lua sfârșit prea curând, pentru că Bianca a decis să facă plângeri peste plângeri și să acționeze în instanță pentru a-și face dreptate.

Alex Bodi a reacționat și el față de acest scandal, însă a explicat că nu vrea să se expună prea mult, pentru că are destule probleme acum și nu-i prind bine altele. Milionarul a mărturisit că nu înțelege de ve Bianca Drăgușanu recurge la astfel de gesturi, având în vedere că ei au recunoscut public ce s-a întâmplat cu adevărat între ei la momentul respectiv. Bodi crede că fosta lui soție face asta doar pentru că suferă de atenție și are chef de ceartă.

Fostul soț al Biancăi a declarat că nu vrea să-i facă rău pentru că nu trăiește din scandaluri și bârfe, deși ar avea multe dovezi în acest sens.

„Am fost împreună, a vrut să mă șantajeze cu o grămadă de chestii. Ne-am împăcat, am mers în vacanțe. Ne-am certat, iar am mers în vacanțe.

Pentru ce să vii tu acum după 4 luni să amintești de chestii care s-au întâmplat acum un an sau doi. Că am văzut datele 8 decembrie 2019. Pe mine mă deranjează, că încearcă să agite lucrurile și să profite de situația în care mă aflu și atacă din toate părțile. Cred că suferă de imagine, de atenție. Nu pot să înțeleg la ce recurge ea și de ce.”, a afirmat milionarul la “Xtra Night Show”

Gabi Bădălău confirmă despărțirea de Bianca

Bianca Drăgușanu declara că ea ar fi pus stop relației cu Gabi Bădălău și tot ea ar fi fost cea care nu mai vrea să-l vadă, motiv pentru care a decis să-l blocheze pe toate rețelele de socializare. Deși susținea în urmă cu puțin timp că este fericită și deja se gândește la căsătorie, se pare că lucrurile stau cu totul altfel.

Gabi Bădălău a mărturisit ironic că Biancăi nu i-ar fi prins bine locurile prin care a plimbat-o și s-a ajuns la despărțire. El a explicat că totul este perfect în acest moment și își va petrece Ziua Îndrăgostiților alături de copiii lui, pentru că este rândul lui să-i țină.

“Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a spus controversatul milionar în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top