Connect with us
Vulpița l-a scos din minți pe Viorel. Gesturile care l-au făcut pe bărbat să părăsească emisiunea

Vedete

Vulpița l-a scos din minți pe Viorel. Gesturile care l-au făcut pe bărbat să părăsească emisiunea

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului în urmă cu 4 luni, după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Cei doi sunt surprinși mereu în ipostaze controversate. La fel s-a întâmplat și la ultima lor apariție de la Acces Direct. Viorel a ieșit din platou negru de supărare când a văzut ce face soția lui.

Vulpița l-a scos din minți pe Viorel. Gesturile care l-au făcut pe bărbat să părăsească emisiunea

Vulpița nu mai este tânăra timidă, de la țară. A ajuns în atenția publicului și face orice îi stă în putință pentru a rămâne acolo și pentru a atrage cât mai mulți fani. În apariția incendiară de marți de la emisiunea care a consacrat-o, Veronica a renunțat la inhibiții. A îmbrăcat cel mai atrăgător costum roșu de cadână și a arătat tuturor cât de bine se mișcă pe ritmuri orientale. A pregătit din greu acest moment, fiind ajutată de o dansatoare profesionistă pentru ca totul să iasă ca la carte.

De când a pășit în platou, Vulpița a fost întâmpinată cu multe aplauze și toți au fost uimiți de imaginea pe care o afișa. Totuși, Viorel a fost foarte deranjat de ipostaza în care se afla soția sa și imediat a ales să părăsească platoul, amenințând-o pe Veronica: „Ai să vezi acum ce te așteaptă acasă!” Pe tot parcursul actului artistic, acesta a fost foarte agitat, iar mișcările lascive ale soției sale l-au scos cu adevărat din minți. Cu toate acestea, tânăra și-a dus numărul de dans până la capăt, fără a ține cont de concepțiile învechite ale soțului.

În final, Viorel s-a liniștit și a ales să se întoarcă în emisiune, explicând că nu a știut exact în ce constă actul artistic. Acesta chiar a vrut să o felicite pe Veronica pentru dansul său, însă aceasta a refuzat să dea mâna cu el. A fost deranjată de faptul că nu a avut încredere în ea de la început.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top