Vulpița, întălnire emoționantă cu fiica ei. Nu a mai văzut-o de câteva luni

02.06.2020
Vulpița, întălnire emoționantă cu fiica ei. Nu a mai văzut-o de câteva luni

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. De când au venit la București, fetița lor de patru ani se află în grija bunicilor paterni și nu au mai văzut-o de patru luni. De 1 iunie, însă, Vulpița i-a făcut o surpriză frumoasă celei mici și a răsfățat-o din plin de ziua copilului.

Vulpița, întălnire emoționantă cu fiica ei. Nu a mai văzut-o de câteva luni

După mai bine de 4 luni, Vulpița s-a întors acasă la Blăgești pentru a-și revedea fetița de doar 4 ani. Surpriza a fost emoționantă atât pentru ea, cât și pentru cea mică și chiar au imortalizat momentul. Vulpița a încărcat fotografia pe o rețea de socializare și la descriere a pus mesajul: „O iubesc!”. Ea a răsfățat-o pe cea mică și a vrut să petreacă mai mult timp împreună, însă bucuria nu a durat prea mult. Socrii ei au alungat-o de la poartă.

Faima și programul încărcat de la emisiunea la care apar patru zile pe săptămână i-a făcut pe Vulpița și Viorel să își lase fetița în grija bunicilor și să nu o mai viziteze. Audiența i-a îndepărtat de satul în care locuiau și succesul de care se bucură le dă motive să rămână în continuare la București. Conform unor surse, fetița ar fi foarte afectată de plecarea părinților ei și la început i-a fost greu să se acomodeze cu situația.

Vulpița este faimoasă și primește multe oferte din partea unor nume mari. Pe lângă propunerea lui Leo de la Strehaia de a o lua în clipurile sale de pe YouTube, creatoarea de modă Sonia Trifan a decis că vrea să o ajute pe Veronica Stegaru. Astfel, a luat-o în echipa sa de la atelier, de unde se îmbracă numeroase celebrități din România. Vulpița a semnat deja contractul și este pregătită să devină croitoreasă.