Connect with us
Copiii regretatei Ileana Ciuculete nu pot intra în posesia moștenirii, deși au câștigat procesul

Vedete

Copiii regretatei Ileana Ciuculete nu pot intra în posesia moștenirii, deși au câștigat procesul

În urmă cu mai bine de trei ani, Ileana Ciuculete se stingea din viață la numai 59 de ani, în mod fulgerător, la numai o săptămână după ce a fost diagnosticată cu o formă agresivă de ciroză. Din păcate, organismul celebrei cântărețe de muzică populară nu a mai rezistat și a cedat. La scurt timp după ce a fost condusă pe ultimul drum, soțul și copiii îndrăgitei interprete de muzică populară au început să se lupte pe averea acesteia. Cu toate că au câștigat procesul împotriva fiicei lui Cornel Galeș, aceștia nu pot intra în posesia averii care li se cuvine.

Copiii regretatei Ileana Ciuculete nu pot intra în posesia moștenirii, deși au câștigat procesul

Deși au câștigat procesul cu Cornel Galeș și fiica lui, Claudia Stroe, fiii celebrei cântărețe Ileana Ciuculete nu pot intra în posesia moștenirii lăsate de mama lor, care a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 59 de ani. Mugurel şi Cristian Sfetcu au câştigat procesul de succesiune.

De pe urma lui Cornel Galeş a rămas un apartament, într-un bloc rezidenţial de lângă Capitală, pe care l-a cumpărat cu banii din vânzarea vilei în care a stat cu Ileana Ciuculete, dar situaţia imobilului este încurcată. Văduvul Ilenei Ciuculete a vrut să vândă locuinţa, dar judecătorii i-au pus sechestru pe bunuri, până la soluţionarea procesului pe averea Ilenei Ciuculete.

Galeș a semnat numai un antecontract de vânzare-cumpărare cu o familie care s-a şi mutat în el și i-a oferit și 50.000 de euro. În acest moment, cumpărătorii ar trebui să elibereze locuinţa. În cazul în care familia respectivă, păcălită de văduvul Ilenei Ciuculete, nu va elibera de bună voie apartementul, Mugurel şi Cristian Sfetcu vor apela la un executor judecătoresc. De asemenea, ei îşi pot recupera suma de bani stabilită de instanţă prin vânzarea proprietății respective.

Cântăreața Ileana Ciuculete  a murit pe data de 14 martie 2017, la doar 59 de ani, într-un spital din București. Îndrăgita interpretă de muzică populară a murit în braţele soţului ei, după ce a făcut o ciroză galopantă din cauze unei hepatite C. Cornel Galeș a murit fulgerător doi ani mai târziu, într-un accident rutier în Spania.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top