Connect with us

Vedete

Cornel Galeș, la mormântul Ilenei Ciuculete, de Buna Vestire: „Zânica mea, vreau să dorm cu tine!”

Cornel Galeș nu își poate reveni după moartea Ilenei Ciuculete. De Buna Vestire, bărbatul s-a dus în miez de noapte la mormântul iubitei sale soții.

Silviu, un prieten apropiat al lui Galeș, a povestit întreaga întâmplare în cadrul unei emisiuni TV.

„În noaptea de Buna Vestire a simţit nevoia să fie alături de ‘Zânica’ lui şi la 2 noaptea a plecat la cimitir. Îmi spunea: ‘Silviu, parcă teleghidat m-am dus acolo. I-am aprins lumânări şi, la un moment dat, a venit un vânt aşa şi stăteam cu ea de vorbă. A început o ploaie bruscă.

Citește și: Cornel Galeș, gest impresionant pentru băieții Ilenei Ciuculete

Mi-a apărut Zânica în cap: <bă, eşti nebun, ce cauţi la ora asta în cimitir? Du-te acasă!>(…)’ I-a spus: ‘Zânica mea, vreau să dorm cu tine!’ M-a trimis acasă. După s-a oprit ploaia. Îmi spunea: ‘Am adormit îmbrăcat. Am dormit dus’ (…) Cornel o să facă sărbătorile pascale alături de copiii Ilenei Ciuculete”, a spus Silviu, potrivit spynews.ro.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, din cauza unei boli incurabile. Artista a aflat prea târziu că suferă de hepatita c. Boala a avansat și nu știa că are ciroză.
Citește și: Ce spune Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, despre Cornel Galeș

Artista s-a stins din viață în brațele soțului său, cu care a avut o poveste de dragoste rar întâlnită. Cei doi au fost căsătoriți timp de 23 de ani.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top