Connect with us
Cu cine a ieșit în oraș Oana Roman, imediat după divorț. Cum se simte vedeta după despărțirea oficială

Vedete

Cu cine a ieșit în oraș Oana Roman, imediat după divorț. Cum se simte vedeta după despărțirea oficială

Oana Roman trece printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza despărțirii de care a avut parte. În urmă cu doar câteva zile, ea a divorțat oficial de Marius, fostul ei soț. Vedeta a reușit să se mențină tare și lasă pe nimeni să vadă ce e în sufletul ei și chiar a ieșit în oraș după divorț, pentru a lua o gură de aer. Vezi cine a consolat-o pe Oana și cu cine și-a petrecut ziua.

Oana Roman, consolare de la prietene

După o căsnicie de 7 ani, Oana Roman și Marius Elisei au au divorțat. Divorțul a fost unul pe cale amiabilă, la notar, pentru că cei doi fosți soți au căzut de comun acord la o înțelegere. Cât despre custodia fetiței lor, aceasta este una comună, așa cum au decis împreună.

După divorț, Oana a decis să iasă în oraș. Vedeta a avut nevoie să socializeze și să se relaxeze, după mult timp, motiv pentru care și-a luat cea mai bună prietenă și au mers împreună la restaurantul preferat al vedetei. Astfel, Oana a reușit să se rupă de realitate pentru un moment și să uite de toate probleme care o macină.

„Am ieșit și eu la restaurant după mult timp. Am venit cu prietena mea. Am ieșit să mâncăm la restaurantul meu preferat, la care nu am mai fost de mult timp. Gustăm niște brânză iubite, niște salată grecească și cei mai buni creveți în sos de unt.

Am ieșit ca fetele să mâncăm ceva și să ne relaxăm. Chiar aveam nevoie să ies cu cineva la masă, să mai uit un pic de toate”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Catinca Roman se aștepta la despărțire

Sora Oanei a vorbit despre experiența neplăcută prin care tocmai a trecut vedeta. Celebrul designer a mărturisit că respecta decizia lor și valorile fiecăruia și le dorește amândurora să-și organizeze viața ala cum simt și cum cred că este mai bine.

Catinca susține că Oana a avut mai multe probleme în căsnicie în ultima perioadă și se aștepta că cei doi vor ajunge la divorț. Ea nu a apucat încă să vorbească mai mult cu Oana despre separare, având în vedere că fosta soție a lui Marius Elisei este mereu foarte ocupată.

„Nu am vorbit în mod specific. Știu că a trecut prin niște momente și că urma să facă acest lucru.

Oana este foarte ocupată, după cum bine știți și nu am apucat să ne întâlnim noi două să stăm la o cafea, ca fetele. Eu respect valorile fiecăruia și fiecare știe mai bine ce-și dorește și cum își organizează viața sau ce principii are. Din punctul meu de vedere e la fel de bine să fii căsătorit și la fel de bine să fii necăsătorit.’, a precizat Catinca Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top