Connect with us

Vedete

Cum a aflat Cătălin Botezatu că are cancer. Medicii l-au operat de apendicită

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți bărbați din țara noastră, dar și unul dintre cei mai talentați designeri români, apreciat și în plan internațional. Deși lucrurile stau foarte bine în plan profesional și are mare succes, se apre că sănătatea i-a dat mari bătăi de cap de-a lungul anilor. Designerul a vorbit despre cele mai neplăcute experiențe din viața sa, precum și diagnosticarea cu cancer.

Cătălin Botezatu credea că are probleme cu apendicita

Cătălin Botezau a fost încercat greu de viață în ceea ce privește problemele de sănătate. Marele designer a fost foarte deschis față de fanii săi și a vorbit mereu despre experiențele plăcute, dar și despre cele care l-au afectat grav.

Celebrul Bote a mărturisit că a aflat că are cancer abia atunci când a urcat pe masa de operație. Mereu a avut grijă de el și obișnuiește să meargă regulat la control. În anul respectiv, a decis să meargă din nou în Turcia, pentru că nu se simțea deloc bine. După ce le-a zis medicilor că simte unele înțepături ciudate, aceștia i-au propus să facă un ecograf performant, unde au descoperit că are o formă ciudată de apendicită.

Când a urcat pe masa de operație, specialiștii au descoperit ceva mai grav: în spatele apendicitei era, de fapt, cancer. După mai multe tratamente și cinci operații, Bote se simte acum bine și merge mereu la control, pentru a se asigura că lucrurile nu scapă de sub control.

 „Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!”, a declarat designerul.

Designerul este jos din punct de vedere emoțional

Deși în plan profesional lucrurile merg perfect și are tot ce își paote dori, Cătălin Botezatu nu este deloc bine în ceea ce privește sufletul, relațiile amoroase. El mărturisește că mereu s-a lovit de astfel de fluctuații, fiinu-i când bine, când rău, dar în ultima perioadă a fost foarte dezamăgit de persoanele la care nu se aștepta și simte că la capitolul dragoste stă foarte rău.

Designerul a recunoscut că a fost îndrăgostit, dar persoana în care și-a pus încrederea și i-a oferit sentimentele lui l-a dezamăgit complet. De acum, speră să fie mai atent când alege pe cine să țină lângă el.

„Tot timpul îmi spun că nu o să mai fac greșeala asta, la următoarea relație nu o să mai fiu deschis ca o carte, nu o să mai spun eu primul te iubesc, pentru că eu ăsta sunt. Cum încep o relație, fac la fel pentru că sunt extrem de sincer și trăiesc clipa și momentul de fericire. Acum traversez o dezamăgire mare.

Nu sunt îndrăgostit, am fost. Când dau credit maxim persoanelor de lângă mine, e greu să vezi că te dezamăgesc, că nu sunt ceea ce credeai. Niciodată nu m-am combinat din dorința de a sta cu o femeie o săptămână, două. Chiar dacă se spune că după trei, patru ani dragostea dispare, intervine respectul și poți conviețui cu această persoană foarte bine”, a dezvăluit Cătălin Botezatu

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top