Connect with us
Scandal nou în showbiz! Ce au de împărțit Cătălin Botezatu și Giulia Nahmany

Vedete

Scandal nou în showbiz! Ce au de împărțit Cătălin Botezatu și Giulia Nahmany

Cătălin Botezatu nu a mai fost de mult timp în atenția publicului, dar se pare că a reușit acum să se implice într-un scandal „nevinovat”. Designerul a făcut câteva afirmații la adresa Giuliei Nahmany, la care vedeta nu s-a abținut să reacționeze, având în vedere că cei doi nu au probleme personale și nu au absolut nimic de împărțit.

Cătălin Botezatu a jignit-o pe Giulia Nahmany

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din țara noastră, cu mare succes și în plan internațional. Marele creator de modă este invitat la diferite emisiuni televizate pentru a-și spune părerea despre anumite persoane publice, referitor la ținutele lor de la anumite evenimente.

Săptămâna aceasta, printre alte vedete, a fost nevoit să o comenteze și pe actrița Giulia Nahmany, despre care nu a avut prea multe lucruri bune de zis. Designerul a mărturisit că nu o suportă deloc și nu a avut-o niciodată la suflet, pe motiv că, atunci când a fost la Ferma vedetelor, a fost foarte sclifosită și nimic nu o mulțumea. El nu s-a limitat la atât, ci a spus despre Giulia și că are o mare problemă cu kilogramele în plus.

„Giulia… aaa cât de sclifosită era (n.red. reality show-ul Ferma)! Nu am suportat-o atunci și nici acum. Așa nu! Uite, te-am taxat pentru emisiunea aia! Nesuferită rău ai fost acolo! (…) Ce, dragă… E mare, e grasă, e imensă!’, a declarat Cătălin Botezatu.

Giulia Nahmany reacționează

Giulima Nahmany nu s-a putut abține și a comentat și ea cele spuse de Bote. Vedeta nu a fost la fel de dură și nu a răspuns cu aceeași monedă, ci a fost foarte rezervată în declarații. Giulia a declarat că nu se regăsește în cele spuse de Cătălin și nu înțelege cum de a putut face astfel de afirmații, pentru că acest stil verbal nu îl caracterizează.

Cât despre poze, actrița susține că alege să le posteze așa cum sunt, fără a aplica filtre sau a face modificări. Deși ar putea să apeleze la astfel de trucuri, vrea să fie autentică și să se expună exact așa cum este cu adevărat.

„Eu cred că aceste cuvinte nu mă reprezintă și sincer sunt mirată de Cătălin că ar folosi aceste asemenea expresii să mă reprezinte pe mine. Evident că nu fiecare fotografie ne avantajează, iar eu am ales să nu editez fotografiile pe care le expun pe canalele mele de socializare, deși aș putea să folosesc metode și aplicații. Știu că sunt mai multe persoane care le folosesc, dar eu am ales să nu, pentru că încerc să fiu cât se poate de autentică’, a mărturisit Giulia Nahmany.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top