Cum a cucerit-o noul iubit pe Andreea Bălan. Ce lucruri au cei doi în comun

08.07.2020
Cum a cucerit-o noul iubit pe Andreea Bălan. Ce lucruri au cei doi în comun

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Artista continuă să facă declarații despre tatăl copiilor, pune mereu accent pe faptul că nu se mai gândește deloc la el. Deși susținea că nu este pregătită pentru o nouă relație, ci se focusează pe creșterea copiilor, se pare că Andreea și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat chiar în plin divorț, alături de care și-a petrecut vacanța la mare. Surse apropiate ale acestora au dezvăluit pentru wowbiz.ro ce a atras-o cel mai mult la Tiberiu Argint, dar și cât de mult ar fi evoluat relația lor.

Cum a cucerit-o noul iubit pe Andreea Bălan. Ce lucruri au cei doi în comun

Andreea Bălan iubește din nou. De mai bine de trei săptămâni, aceasta formează un cuplu cu Tiberiu Argint,  fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Tânărul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane. Cei doi au petrecut câteva zile de relaxare la mare, unde au fost surprinși pentru prima dată împreună, în ipostaze tandre.

Surse apropiate ale acestora au declarat că Andreea s-a îndrăgostit de Tiberiu pentru felul lui de a fi, pentru blândețea de care dă mereu dovadă, chiar dacă lucrează într-un mediu stresant. De altfel, acesta ar iubi foarte mult copiii, dar și animalele, ceea ce a reprezentat încă un plus în fața Andreei. El are, la rândul lui, nepoți, despre care vorbește cu drag și petrece timp alături de ei, ceea ce îi transmite artistei siguranța că fetițele ei vor fi tratate așa cum trebuie.

Chiar dacă gurile rele au criticat-o că a făcut acest pas și au spus că, de fapt, ar căuta consolare în brațele noului bărbat din viața ei, sursele spun că nu este adevărat și chiar există sentimente între cei doi.

”Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niociun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei.  E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat.”, au spus sursele.