Connect with us
Se anunță un nou divorț în showbiz. Nu mai poartă verigheta!

Vedete

Se anunță un nou divorț în showbiz. Nu mai poartă verigheta!

În ultima vreme, mai multe vedete au anunțat că vor să pună capăt mariajului lor. După ce Andreea Bălan a anunțat că va divorța de George Burcea și deja au fost depuse actele necesare pentru divorț, și Ilie Năstase a intrat în atenția publicului. Soția sa, Ioana Năstase, a declarat și ea că vrea să divorțeze de fostul tenismen, cu care se căsătorise civil în urmă cu un an. Acum, unele semne lasă impresia că nici între Anda Adam și soțul său, lucrurile nu mai sunt roz ca la început.

Se anunță un nou divorț în showbiz. Nu mai poartă verigheta!

Anda Adam ar avea probleme în căsnicie și se pregătesc de divorț, conform anumitor semne care au apărut pe rețelele de socializare. Astfel, în fotografii se poate observa că vedeta și soțul ei nu mai poartă verighetele. În plus, nu se mai urmăresc reciproc pe rețeaua de socializare respectiv, ba mai mult, au șters toate pozele pe care le aveau împreună.

În trecut, Anda a recunoscut că există anumite neînțelegeri și discuții contradictorii între ea și soțul său, deși consideră ca succesul unei relații constă în comunicare.

În urmă cu un an, artista vorbea despre faptul că și-ar mai dori un copil în viitor. Deși ar fi vrut ca acest vis să se împlinească în 2020, program încărcat nu i-ar fi permis acest lucru. Fetița ei Evelin este foarte încântată de această idee și spune că își dorește un frățior și s-a gândit chiar și la un nume pentru el, respectiv David.

„Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin.”, a declarat Anda Adam.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top