Connect with us
Cum a recompensat-o Viorel pe Vulpița, după ce aceasta l-a înșelat

Vedete

Cum a recompensat-o Viorel pe Vulpița, după ce aceasta l-a înșelat

Vulpița și Viorel sunt unele dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea, prin care credea că va impresiona o țară întreagă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. De curând, a apărut o serie de imagini compromițătoare cu Vulpița în timp ce îl înșela pe Viorel, însă acesta a trecut cu vederea. Se pare că bunătatea sa a fost dusă la extrem și chiar a răsplătit-o pe soția lui infidelă.

Cum a recompensat-o Viorel pe Vulpița, după ce aceasta l-a înșelat

De curând, au fost publicate imagini compromițătoare cu Vulpița, care a uitat că este căsătorită și are responsabilități și s-a iubit cu un alt bărbat chiar în aer liber, pe iarbă. Mai mult, ea chiar a fost filmată de o altă persoană care asista la toată scena. Deși amantul ei a asigurat-o că le va șterge, imaginile au ajuns pe mâna presei și au devenit virale.

Viorel Stegaru a fost foarte supărat din cauza imaginilor, însă a decis să o ierte pe soția sa, să treacă cu vederea și să uite tot, mai ales că evenimentul neplăcut a avut loc mai demult. În plus, acesta este hotărât să se răzbune pe cei care i-au pătat imaginea soției sale, care oricum nu era văzută prea bine de oameni, majoritatea având o părere negativă despre ea.

După tot scandalul provocat de aventura Vulpiței, lucrurile au revenit la normal între cei doi soți. Astfel, Viorel și-a răsfățat soția și a scos-o la piscină. Acesta a luat-o în brațe, dând de înțeles că a uitat de tot ce s-a întâmplat și a iertat-o pe Veronica. Imaginile cu cei doi au creat controverse în mediul online, iar secțiunea de comentarii a explodat cu acuzații care mai de care. În timp ce unii îi ironizau pe cei doi îndrăgostiți, alții îi criticau, susținând că mint spunând că se iubesc, având în vedere că ei se află într-un conflict continuu.

 

View this post on Instagram

 

📷 @radurotaru_ Soții Stegaru au avut parte de o zi plină de iubire. Fericirea se citea pe chipurile lor, iar dragostea plutea prin aer. #accesdirect

A post shared by ACCES DIRECT OFICIAL (@acces_directoficial) on

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top