Connect with us
Vulpița a izbucnit în lacrimi din cauza lui Viorel. O admiratoare a venit să-i cunoască soțul

Vedete

Vulpița a izbucnit în lacrimi din cauza lui Viorel. O admiratoare a venit să-i cunoască soțul

Vulpița și Viorel sunt unele dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea, prin care credea că va impresiona o țară întreagă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. De curând a apărut o serie de imagini compromițătoare cu Vulpița în timp ce îl înșela pe Viorel, însă acesta a trecut cu vederea. Totuși, se pare că bunătatea lui a fost apreciată de o altă femeie, care a venit să-l cunoască.

Vulpița a izbucnit în lacrimi din cauza lui Viorel. O admiratoare a venit să-i cunoască soțul

De curând, au fost publicate imagini compromițătoare cu Vulpița, care a uitat că este căsătorită și are responsabilități și s-a iubit cu un alt bărbat chiar în aer liber, pe iarbă. Mai mult, ea chiar a fost filmată de o altă persoană care asista la toată scena și imaginile au ajuns pe mâna presei, deși amantul ei a asigurat-o că le va șterge.

Viorel Stegaru a fost foarte supărat din cauza imaginilor, însă a decis să o ierte pe soția sa, să treacă cu vederea și să uite tot, mai ales că evenimentul neplăcut a avut loc mai demult. Se pare că admiratoare a apreciat bunătatea lui Viorel și a venit să-l cunoască personal, dar și să-i ofere un cadou acestuia, având în vedere că a fost ziua lui de curând. Elena a explicat că niciun alt bărbat nu ar iertat faptele Veronicăi, iar de aceea îl stimează pe Viorel.

„O văd așa prea dată peste cap pentru mine. Eu nu am venit să-l iau pe Viorel, am venit să îi cunosc pentru că mi-e drag de ei. Niciun bărbat din lumea asta nu ar fi iertat-o pe Vulpița, pentru ceea ce a făcut ea. Pe Viorel îl iubesc așa cum este el. Nu vreau să i-l iau, vreau să fim prieteni de familie…” a spus Elena.

Deși femeia a explicat că nu vrea să aibă o relație cu Viorel, ci doar să fie prietenă cu el, dar și cu soția lui, Veronica a izbucnit în lacrimi. Aceasta a avut o reacție agresivă, interpretând totul greșit.

„Viorel să aleagă, că a zis mama lui că pe Elena o primește acasă, pe mine nu mă mai primește. Viorele, rămâi cu ea! Nu, nu îl iau, tortul ăsta. Poate îl mănânci cu totul. De la mine nu a primit cadou, dar de la altele văd că primește. Acum îi iei apărarea. Poți să te speli pe cap cu el. Luați-vă, băi, împreună! Vă stă bine!” a spus Vulpița, cu ochii în lacrimi.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. ANA VASILE

    2020-08-20T17:01:29+03:00 at 17:01

    IA UITE CURVA ORDINARA CIND EA SA CULCAT CU CINE IA IESIT IN CALE PE CIMPURI ERA BINE DAR CA VIOREL ESTE FELICITAT DE O ADMIRATIOARE NU ESTE BINE…MARE ARTISTA PANARAMA PLINGE LA COMANDA,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top