Connect with us
Cum a slăbit Minodora. Care este secretul celebrei cântărețe

Vedete

Cum a slăbit Minodora. Care este secretul celebrei cântărețe

Multe femei se luptă cu kilogramele în plus o viață întreagă, iar când reușesc să ajungă acolo unde și-au propus, împart și cu ceilalți secretele și trucurile la care au apelat ele. Celebra Minodora a slăbit extrem de mult în ultima perioadă și are acum o siluetă de invidiat. Ea nu a ezitat deloc să le împărtășească fanilor modul în care a reușit să ajungă la astfel de rezultate. Află cum a obținut cântăreața silueta mult visată, dar și ce face acum pentru a se menține în formă.

Minodora a descoperit secretul unei siluete perfecte

Minodora a slăbit în mod spectaculos în ultima perioadă, reușind să piardă mai bine de 20 de kilograme și să ajungă la o siluetă de invidiat, dar și la mărimea M la haine. Ea nu vrea să se oprească aici și intenționează să mai dea jos câteva kilograme.

Inițial, ea a apelat la o intervenție chirugicală foarte întâlnită în rândul oamenilor. Astfel, a mers la medic și a spus că vrea să-și micșoreze stomacul, însă nu în exces. A reușit atunci să slăbească aproximativ 20 de kilograme pe care, din păcate, le-a acumulat din nou. Deși stomacul ei era operat, cântăreața continua să mănânce în exces.

De atunci, ea a decis să adopte un stil de viață sănătos. Minodora este foarte atentă la tot ceea ce mănâncă, a apelat chiar și la anumite masaje care au ajutat-o și intenționează să se apuce și de sport. Cu toate acestea, ea a descoperit și niște picături-minune, care îi taie pofta de mâncare. De când le administrează, ea simte că nu mai poate mânca mult, nu mai simte nevoia să consume sucuri acidulate sau dulciuri și se satură foarte repede. Ea susține că i-a fost ușor să slăbească cu ajutorul acestor picături, pentru că nu se comportă de parcă ar ține o dietă.

„Pe mine m-au ajutat picăturile să mănânc mai puțin și să slăbesc 40 kg. De când am început să iau aceste picături pur și simplu nu am putut să mai mănânc. Nu mai simțeam nevoia să consum sucuri acidulate, dulciuri și mă săturam cu un sfert din mâncarea pe care o aveam în farfurie. A fost simplu să slăbesc pentru că nu am simțit că urmez o dietă. Am aflat de aceste picături de la o cunoștință din Italia care mi le cumpăra și mi le trimitea în țară. Am văzut că le-a adus o farmacie la noi și am început să mi le achiziționez direct de la ei.”, a spus Minodora

Daniel Anton este jurnalist cu experienta de 10 ani in domeniu, specializat pe zona socială și eveniment

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top