Connect with us
Carmen de la Sălciua a recunoscut despărțirea de Culiță Sterp

Vedete

Carmen de la Sălciua a recunoscut despărțirea de Culiță Sterp

În ultima vreme au circulat numeroase zvonuri conform cărora Carmen de la Sălciua l-ar fi părăsit pe Culiță Sterp și s-ar fi refugiat în brațele altui bărbat din nou. Iată că a venit și vremea confimărilor! Carmen a recunsocut tot și ș-a rugat fanii să nu mai discute pe acest subiect.

Carmen de la Sălciua a recunoscut despărțirea de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua este din nou o femeie liberă. Deși aceste zvonuri au apărut în presă de mai multe zilie, fanii au continuat să ceară o confirmare de la artistă. Așadar ea și-a luat inima în dinți și le-a răspuns elegant.

„Vă mulțumesc frumos pentru interesul vostru vizavi de viața mea personală, respectiv relația mea cu fostul meu soț!
Vreau să precizez că aceasta este de domeniul trecutului!
Aș aprecia dacă acest subiect s-ar încheia aici! Mulțumesc frumos” a scris Carmen de la Sălciua, în comentariul de pe Instagram.

Bineînțeles că toți cei care o urmăresc cu interes au încurajat-o imediat.

„Bravooo Carmen??ești o femeie asumata / Carmen ești o frumusețe de femeie, ai o voce de aur și melodii superbe❤❤? Ați fost un cuplu minunat, fericit împreună…vă iubesc mult!! / Eu una personal îți mulțumesc pentru răspuns, ne-ai lămurit pe mulți dintre noi. Ești o frumusețe de fată, ce e al tău e pus deoparte…măcar ați mai încercat o dată, ați văzut că nu merge. Asta e, măcar acum știi că nu vei regreta mai târziu. Ești minunată, melodiile tale îmi mângâie sufletul, le ador ?” au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Carmen de la Sălciua, după ce și-a asumat despărțirea de Culiță Sterp.

Umblă vorba că că artista se regăsește iar în brațele lui Cosmin Isăilă, cel cu care a fost în timpul procesului de divorț și pe care l-a părăsit pentru a se împăca cu soțul ei. ”Știu sigur că, de când i-a dat papaucii lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua îl sună foarte, foarte des pe Cosmin Isăilă. Știu că s-au și întâlnit, cu ceva vreme în urmă, la Sibiu. Au stat de vorbă, doar ei doi, la el, mai bine de două ore… Iar la despărțire păreau să fie foarte, foarte tandri, cel puțin în priviri”, a declarat o sursă apropiată artistei pentru wowbiz.ro.

Citește și: Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Culiță Sterp! Cu cine se întâlnește acum solista

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top