Connect with us
Cum arată fiul Laviniei Pârva și al lui Ștefan Bănică la un an. Lavinia a postat un mesaj emoționant

Vedete

Cum arată fiul Laviniei Pârva și al lui Ștefan Bănică la un an. Lavinia a postat un mesaj emoționant

Fiul Laviniei Pârva și al lui Ștefan Bănică a împlinit un an și mama sa a decis că este momentul să îl prezinte fanilor ei. Pe lângă fotografia cu micuțul, ea a postat și un mesaj foarte emoționant despre cum i-a schimbat Alexandru viața în acest an.

Cum arată fiul Laviniei Pârva și al lui Ștefan Bănică la un an. Lavinia a postat un mesaj emoționant

Fiul celor doi artiști a împlinit un an, așa că mama sa nu a ezitat să scrie un mesaj foarte frumos pe rețelele de socializare. Fanii au comentat imediat și au felicitat-o pe frumoasa mămică. Lavinia a decis să nu își expună copilașul pe internet așa cum fac alte vedete, însă acum nu s-a mai putut abține și a postat o imagine în care nu prea i se vede față micuțului.

Fiul Laviniei si al lui Stefan Banica

Fiul Laviniei si al lui Stefan Banica. sursa foto: instagram

„Astăzi împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat.A devenit mult mai colorat și mai pur,mult mai viu și mai autentic.Viata acum este diferită. Vara are alt miros,iarna altă valoare și întreaga viața alt sens.Ador diminețile in care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș,ador fiecare zi pentru ca ma surprinzi spunând sau făcând ceva nou.Ador serile cu tine,ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani suflet curat și îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ți fim părinți! Te iubim!
Mama și Tata❤️” a fost mesajul postat de Lavinia Pîrva, pe contul ei de Instagram.

Lavinia Pârva a vorbit acum puțin timp despre copilașul ei într-o emisiunea televizată și a povestit că se simte foarte bine!

„Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieții mele. A fost ceva sublim când l-am luat prima oară în brațe  Am avut emoții mari când am ajuns acasă cu el. Am noroc de un copil foarte bun și cumințel. Cred că va avea mult umor”, a precizat artista care este căsătorită cu Ștefan Bănică Jr.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top