FOTO. Cum arată Lavinia Pârva la câteva luni de la naștere

Ultimul update: vineri 23 august 2019 16:02 Data publicării: duminică 25 august 2019 07:42
Autor , în Vedete

Lavinia Pârva și-a recăpătat silueta după ce în luna mai a acestui an a născut un băiețel. Soția lui Ștefan Bănică Jr. arată mai bine ca niciodată și este o mămică foarte sexy.

FOTO. Cum arată Lavinia Pârva la câteva luni de la naștere

Lavinia Pârva a fost aspru criticată pe rețelele de socializare pentru că a luat foarte multe kilograme în sarcină. Ea a primit foarte multe comentarii răutăcioase în timpul sarcinii, însă nu s-a lăsat afectată. Vedeta a dat o lecție tuturor gurilor rele și a revenit la o siluetă de invidiat. Acum este o mămică mândră și foarte frumoasă. Fanii ei sunt de aceeași părere și o felicită în mod constant pe conturile ei de Instagram și Facebook.

Cum arata Lavinia Parva la cateva luni de la nastere

Cum arata Lavinia Parva la cateva luni de la nastere

Citește și: Lavinia Pârva, reacție după ce s-a spus că Andreea Marin îl caută pe Ștefan Bănică Jr.

”Ai un chip atât de luminos, care emană liniste sufletească și iubire’, „Dintotdeauna ai fost frumoasa și mi-a plăcut de tine’, ”Esti foarte frumoasa!’, „Ce repede ai slăbit după sarcină’, „Ce bine arăti! Te-ai recuperat super după naștere!’, „Cuvintele sunt de prisos!!!Ești superbă!!!’, „Atât de frumoasă ești…Și mă uitam cu groaza la ce comentarii urâte ai primit când erai gravidă!, ”Priviți dovada ambiției”, i-au scris admiratorii pe conturile de pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce spun medicii despre starea lui Leo de la Strehaia, la câteva zile de la accidentul vascular cerebral

Lavinia Pârva a vorbit acum puțin timp despre copilașul ei într-o emisiunea televizată și a povestit că se simte foarte bine! „Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieții mele. A fost ceva sublim când l-am luat prima oară în brațe  Am avut emoții mari când am ajuns acasă cu el. Am noroc de un copil foarte bun și cumințel. Cred că va avea mult umor”, a precizat artista care este căsătorită cu Ștefan Bănică Jr.

 

Loading...
SCANDAL la Kanal D! Totul a fost filmat
SCANDAL la Kanal D! Totul a fost filmat
Sursa: Huff.ro
Comentarii