Connect with us
Lavinia Pîrva, mărturisire despre relația cu Ștefan Bănică Jr.: "Ne despărțim...

Monden

Lavinia Pîrva, mărturisire despre relația cu Ștefan Bănică Jr.: „Ne despărțim…

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu foarte solid și sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor, preferând să nu facă publice prea multe detalii despre viața lor intimă.

Ca în viața oricărui cuplu, cei doi au și momente în care se supără unul pe altul și se ceartă. Însă, după cum a declarat Lavinia, totul se rezolvă în scurt timp.

„Să ştii că suntem foarte asemănători. Ne potrivim în toate. Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim la un moment dat unul într-o parte, altul în cealaltă parte”, a afirmat Lavinia, la o emisiune televizată.

După o relație de şase ani cu Lavinia Pîrva (32 de ani), Ștefan Bănică Junior a considerat că e timpul s-o oficializeze. A făcut-o în secret, la Balcic, Bulgaria. Bănică şi-a dorit discreţie maximă, astfel că după cununia civilă el şi-a invitat câţiva prieteni în stațiunea Balcic. Pretextul a fost că-şi serbează ziua de naştere în avans. Invitații au aflat abia acolo despre ce era, de fapt, vorba.

”Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic.

Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”, a dezvăluit unul dintre invitați, pentru Click.

Lavinia Pîrva a declarat că este pregătită să devină mănică

Deşi în trecut dădea răspunsuri vagi, atunci când era întrebată despre copii, se pare că artista s-a gândit foarte bine la acest aspect şi chiar îşi doreşte să devină mamă.

Îi plac mult copiii, având în vedere că are o şcoală de dezvoltare artistică destinată micuţilor.

„Îmi doresc să devin mamă atunci când Dumnezeu va vrea să se întâmple asta. Eu sunt pregatită”, a dezvăluit Lavinia Pârva, pentru click.ro.

Soţul ei, Ştefan Bănică Jr, are doi copii, Radu Ştefan, în vârstă de 15 ani şi Ana Violeta, de nouă ani, din relaţii anterioare.

Citește și: Ștefan Bănică a fost operat de urgență! Ce au descoperit medicii

Citește și: Lavinia Pârva însărcinată? Al treilea copil pentru Ștefan Bănică Jr.

1 Comment

1 Comment

  1. cat

    2018-05-15T12:18:22+03:00 at 12:18

    trebuie sa fii prea prost ca sa scrii un asemenea articol cu un asemenea titlu. un redus mintal

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top