Connect with us
Cum arată Gabriela Cristea la prima oră, fără pic de machiaj. Fanii au fost îngroziți

Vedete

Cum arată Gabriela Cristea la prima oră, fără pic de machiaj. Fanii au fost îngroziți

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta a renunțat de ceva vreme la televiziune și își dedică tot timpul celor două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda. Vedeta a purtat mereu o luptă grea cu kilogramele în plus și, chiar dacă mereu a ținut diete și a apelat la tot felul de trucuri, niciodată nu reușea să ajungă la greutatea mult visată. În ultima vreme, se pare că regimul la care recurge acum dă rezultate și se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cu toate acestea, fanii nu sunt așa de încântați de noua Gabriela, foarte activă în mediul online și au criticat dur ultima sa postare, aducându-i comentarii foarte răutăcioase.

Cum arată Gabriela Cristea la prima oră, fără pic de machiaj. Fanii au fost îngroziți

Gabriela Cristea mai are doar puțin până își va atinge scopul. Vedeta a început lupta cu kilogramele în plus și se pare că va învinge, deoarece a pierdut considerabil în greutate. Până la 50 de kilograme, greutatea ideală a vedetei, mai este doar puțin. Gabriela este foarte încântată de cum arată și la momentul actual și nu ezită să publice fotografii în care fanii să-i poată admira silueta de invidiat.

De data aceasta, însă, vedete a publicat o fotografie surprinsă imediat după ce s-a trezit, complet nemachiată și cu o atitudine foarte naturală, așa cum o văd doar cele mai apropiate persoane din viața ei. Cu toate acestea, se pare că nu toți fanii ei au apreciat naturalețea și simplitatea prezentatoarei TV și au ținut să-i adreseze comentarii răutăcioase.

„Deci când vezi pozele astea nu iti vine sa zici bună dimineața și tie 🤣….vrei sa pari foarte interesanta și curajoasă dar cazi în penibil de multe ori ….imi pare rău dar👎 NU AI STIL

Urata mai esti dimineata si te mai pui si in poza… spala-te un pic pe fata prima😅

Ești o femeie frumoasă, cu o familie minunată. Nu te avantajează aceste fotografii. Nu și dorește nimeni sa te vadă pleoștită, când te poți aranja puțin și ne poți oferi o imagine plăcuta celor care te apreciem ca persoana publică. Urmează să te mai pozezi când ești pe toaletă..”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor ei, care au criticat-o pentru ipostaza în care s-a fotografiat și s-a expus în mediul online.

Gabriela se întoarce la TV

După ce a renunțat la emisiunea ”Like a Star”, vedeta nu a mai fost văzută pe micile ecrane de ceva vreme, iar acum este liberă de contract și își pregătește revenirea în televiziune. Gabriela Cristea anunța că revenirea ar fi programată în septembrie, însă așteaptă un proiect pe placul ei, mare, cu un public larg în sală. Astfel, va alege o propunere care merită

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top