Connect with us
Pe sotia lui Pavel Bartos o cheama Anca, iar indragitul prezentator de la "Romanii au talent" are trei fete impreuna cu aceasta.

Vedete

Cum arata sotia lui Pavel Bartos si cele trei fete ale sale

Sotia lui Pavel Bartos se numeste Anca (38 de ani) si a fost implicata si ea showbizz, fiind realizatoarea emisiunii „Slab sau gras”. Anca Bartos a mai aparut in filmul „Ho, ho, ho 2: O loterie de familie”(2012) si in serialul „La urgenta”(2006).

De asemenea, conform apropotv.ro, Anca a mai realizat o emisiune pentru copii, la postul de radio Itsy Bitsy, in anul 2008.

pavel bartos si anca bartos

Anca este sotia lui Pavel Bartos

Pavel si Anca Bartos au impreuna trei fete Eva (11 ani), Rita (7 ani) si Sofia (1 an si jumatate). Intr-un interviu acordat in urma cu ceva vreme pentru revista Viva, prezentatorul de la „Romanii au talent” marturisea Anca este „cea mai mare calitate a sa” si ca aceasta a avut grija de fete, el fiind plecat multa vreme.

Vezi si: Cum arata sotia si fiul lui Florin Calinescu

sotia lui pavel bartos si cele trei fete ale celor doi

Cele trei fete ale lui Pavel si Ancai Bartos. foto:viva.ro

„Eu am un mare noroc, unul enorm. E sotia mea, Anca. De fapt, sotia mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu ele, pentru ca eu am fost plecat multa vreme, a stiut sa le educe, a intretinut foarte frumos aceasta familie. Le tinem cu picioarele pe pamant, tocmai de asta n-am vrut scoala de fite, am vrut sa vada ca exista probleme, ca exista copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Nu au trait intr-un cocon. Le-am ferit de toate castingurile posibile. Acum le ofer optiuni. Le duc la pian, la dans, la inot. Cred ca pe la 15-16 ani vor sti ce drum isi doresc sa urmeze. E foarte important ca ele sa decida”, a spus Pavel Bartos.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top