Cum arată viața de lux a lui Ilie Năstase. A cheltuit 15.000 de euro într-o singură noapte

19.11.2020
Cum arată viața de lux a lui Ilie Năstase. A cheltuit 15.000 de euro într-o singură noapte

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai mari tenismeni din țara noastră. Celebrul sportiv a devenit cunoscut atât pentru calitățile și abilitățile sale din domeniul sportului, dar și pentru viața tumultuoasă pe care a dus-o. Acesta a avut relații cu femei mult mai tinere, a fost implicat în mai multe scandaluri și a stat mai mereu în atenția publicului. Despre el se spune că ar avea o avere foarte mare, iar drept dovadă stau aroganțele pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Ilie Năstase, obișnuit de tânăr cu banii

Ilie Năstase a avut mare succes cu cariera sa de sportiv. A câștigat premii importante, dar și bani, care i-au permis să ducă o viață de lux, fără a se uita la cât cheltuie și pe ce. Fostul tenismen își amintește cu drag de tinerețe și povestește cu drag despre acea perioadă în care a avut parte de întâmplări memorabile.

De curând, celebrul Ilie Năstase a vorbit despre una dintre cele mai amuzante experiențe din viața sa, pentru care a plătit 15.000 de euro într-o singură noapte de distracție.

Ilie Năstase a dezvăluit că, după câştigarea primului Masters, la Paris, în 1971, a petrecut întreaga noapte într-un club din St. Germain. În acea seară, pentru distracția de după câștig, fostul sportiv a cheluit aproape 15.000 de euro, adică toată valoarea premiului câștigat. Mai mult, pentru că a rămas fără bani, acesta a mărturisit că a fost nevoit să se întoarcă acasă cu autobuzul.

„Am locuit la Paris patru ani. Era oraşul meu preferat în perioada aceea. Când am câştigat acel premiu, a doua zi a trebuit să mă întorc acasă cu autobuzul, pentru că am cheltuit toţi banii din premiu într-un club de noapte din St. Germain”, a spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase nu a renunțat nici acum la aroganțe. Celebrul tenismen i-a făcut soției sale, imediat după nuntă, un teren la malul mării, unde își va construi o casă după placul ei.

Articolul continua dupa publicitate

Iar asta nu e tot! Ioana, soția lui, i-a spus cât de mult îi place o mașină pe care a văzut-o în fața blocului, respectiv un Bentley Continental GT Sport, cu două uși, iar Ilie nu a stat deloc pe gânduri. A scos din buzunar în jur de 240 de mii de euro și i-a făcut poftele soției.