Connect with us
Cum arată viața de lux a lui Ilie Năstase. A cheltuit 15.000 de euro într-o singură noapte

Vedete

Cum arată viața de lux a lui Ilie Năstase. A cheltuit 15.000 de euro într-o singură noapte

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai mari tenismeni din țara noastră. Celebrul sportiv a devenit cunoscut atât pentru calitățile și abilitățile sale din domeniul sportului, dar și pentru viața tumultuoasă pe care a dus-o. Acesta a avut relații cu femei mult mai tinere, a fost implicat în mai multe scandaluri și a stat mai mereu în atenția publicului. Despre el se spune că ar avea o avere foarte mare, iar drept dovadă stau aroganțele pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Ilie Năstase, obișnuit de tânăr cu banii

Ilie Năstase a avut mare succes cu cariera sa de sportiv. A câștigat premii importante, dar și bani, care i-au permis să ducă o viață de lux, fără a se uita la cât cheltuie și pe ce. Fostul tenismen își amintește cu drag de tinerețe și povestește cu drag despre acea perioadă în care a avut parte de întâmplări memorabile.

De curând, celebrul Ilie Năstase a vorbit despre una dintre cele mai amuzante experiențe din viața sa, pentru care a plătit 15.000 de euro într-o singură noapte de distracție.

Ilie Năstase a dezvăluit că, după câştigarea primului Masters, la Paris, în 1971, a petrecut întreaga noapte într-un club din St. Germain. În acea seară, pentru distracția de după câștig, fostul sportiv a cheluit aproape 15.000 de euro, adică toată valoarea premiului câștigat. Mai mult, pentru că a rămas fără bani, acesta a mărturisit că a fost nevoit să se întoarcă acasă cu autobuzul.

„Am locuit la Paris patru ani. Era oraşul meu preferat în perioada aceea. Când am câştigat acel premiu, a doua zi a trebuit să mă întorc acasă cu autobuzul, pentru că am cheltuit toţi banii din premiu într-un club de noapte din St. Germain”, a spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase nu a renunțat nici acum la aroganțe. Celebrul tenismen i-a făcut soției sale, imediat după nuntă, un teren la malul mării, unde își va construi o casă după placul ei.

Iar asta nu e tot! Ioana, soția lui, i-a spus cât de mult îi place o mașină pe care a văzut-o în fața blocului, respectiv un Bentley Continental GT Sport, cu două uși, iar Ilie nu a stat deloc pe gânduri. A scos din buzunar în jur de 240 de mii de euro și i-a făcut poftele soției.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top