Connect with us
Cum arată Vulpița, însărcinată în trei luni. A slăbit extrem de mult

Vedete

Cum arată Vulpița, însărcinată în trei luni. A slăbit extrem de mult

Vulpița și Viorel sunt unele dintre cele mai celebre personaje ale momentului. Faima celor doi durează deja de luni bune și, chiar dacă mulți au cerut ca ei să dispară de pe micile ecrane, au revenit în forță. Cei doi soți au motive să se bucure, mai ales de când au primit o casă a lor, unde locuiesc singuri, departe de gurile rele ale părinților și ale sătenilor, care stăteau în calea fericirii lor. Totuși, Vulpița nu pare deloc bine. Ea a slăbit extrem de mult, deși este însărcinată.

Vulpița a slăbit drastic

Vulpița și Viorel și-au găsit, în sfârșit, liniștea. Cei doi locuiesc acum singuri, după ce au avut parte de o surpriză neașteptată: un telespectator a dorit să le facă un cadou extrem de mare, respectiv o locuință. Astfel, au reușit să scape de circul de la Blăgești, de scandalurile provocate de părinții lui Viorel și de vecinii care nu s-au bucurat deloc pentru faptul că Vulpița este însărcinată, încercând să spună tuturor că acel copil nu este al lui Viorel.

Totuși, Vulpița este nevoită să se descurce cu treburile casnice singură, are multe de făcut și este mai mereu pe fugă. Soții Stegaru au fost filmați atunci când spălau hainele la mână, deoarece locuința nu este dotată cu tot ce este nevoie. Mai mult, au fost și atacați de hoți, care au intrat în curtea lor și le-au furat un cocoș și o găină.

De curând, Vulpița a publicat o fotografie care a atras numeroase controverse. Deși este însărcinată în trei luni și ar fi trebuit să aibă deja câteva kilograme în plus, se observă cu ochiul liber că a slăbit foarte mult și ceva nu este în regulă cu ea. Internauții au sărit imediat pe ea și, în loc să-i ureze o sarcină ușoară și să o întrebe cum se simte, toți au criticat-o pentru faptul că a slăbit.

„Pantofii îți sunt mai mari cu vreo 2 mărimi”, „Te cam strâng pantofii ăia Vulpitzo”, „Sandalele sunt ca să îți vină și la anu’?”, „Ai ajuns iar sărăcie”, „Mai bine ștergi postarea asta că nu o ieșit bine și primești prea mult hate”, „Nu vă mai plătesc ăștia de ai ajuns atât de slabă?”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top