Connect with us
Cum le-a spus Pepe fetițelor adevărul. Reacția celor mici la vestea că părinții lor se despart

Vedete

Cum le-a spus Pepe fetițelor adevărul. Reacția celor mici la vestea că părinții lor se despart

Relația dintre Pepe și Raluca Pastramă a ajuns la final în urmă cu mai bine de două luni. Celebrul artist a fost cel care a anunțat separarea lor și cel care a vorbit cel mai mult despre acest subiect, pentru a lămuri pe toată lumea. Tot el a explicat și cum a decurs discuția cu cele două fetițe pe care le are cu Raluca, atunci când a decis să le spună acestora cum stau, de fapt, lucrurile între părinții lor.

Cum au reacționat fetițele lui Pepe

Pepe și Raluca Pastramă traversează cea mai grea perioadă a vieții lor, marcată de despărțire. Cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite și să nu mai formeze un cuplu, pe motiv că lucrurile nu mai funcționează între ei așa cum trebuie. Deși Pepe a mărturisit, în clipul său prin care a anunțat divorțul, că ei se înțeleg bine acum, au demonstrat altceva, având loc între ei câteva scandaluri.

Totuși, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Pepe a vorbit din nou despre cum stă situația în familia lui. El a declarat că sărbătorile au fost unele speciale, având în vedere că nu a mai avut concerte, ca în alți ani, și a putut petrece alături de familie, în special de fetițele sale.

De Revelion, cele mici s-au simțit foarte bine alături de tatăl lor și alte rude. Pepe a încercat să le facă toate poftele și chiar a organizat pentru ele un concert karaoke, ceea ce le-a încântat foarte tare.

„Am fost doar cu familia. Cu părinții, frații și copiii și a fost un Revelion altfel. Masa aia pregătită de părinți, televizorul, bradul, copiii care se bucurau și totul s-a învârtit în jurul lor. Le-am făcut un concert de karaoke. Deci a fost mai mult Revelionul copiilor apreciat de părinți și bunici. Eu întotdeauna am fost așa cu copiii. În alți ani eram la concerte, în seara de Revelion nu eram acasă. Sunt momente unice.” a spus Pepe la Antena Stars.

Pepe a mărturisit că are o bună comunicare cu fosta lui soție, așa cum și spera încă de la început, și împreună au decis să le explice fetițelor ce se întâmplă. Cele mici ar fi înțeles perfect care este situația și nu ar fi avut deloc o reacție negativă, deoarece părinții ar fi știut cum să le abordeze. Pepe crede că fetițele au fost cele de la care au învățat cele mai multe lucruri și cele care le-au oferit cele mai bune lecții în tot acest timp.

„Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă.”, a mai spus artistul.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cum se înțeleg Pepe și Raluca Pastramă. Ce a zis artistul despre împăcare - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top