Connect with us
Cum se simte Connect-R la 3 ani de la divorț. Cântărețul nu este singur: "Cine a zis că sunt un tată singur? "

Vedete

Cum se simte Connect-R la 3 ani de la divorț. Cântărețul nu este singur: „Cine a zis că sunt un tată singur? „

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. În plan profesional, lucrurile merg bine și se bucură de mare succes, piesele sale fiind ascultate de un număr mare de fani. În plan personal a avut parte de ceva lovituri dure, mai ales atunci când a divorțat. Deși relația lor a fost una frumoasă, liniștită, ferită de ochii lumii și de scandaluri, s-a terminat în urmă cu 3 ani. Iată cum se simte acum artistul, care spune că nu este un tată singur.

Connect-R nu este un bărbat singur

Connect-R, pe numele lui real Ştefan Mihalache, este unul dintre cei mai cunoscuți artişti din România. Celebrul cântăreț a trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de Misha, cea cu care are și un copil. Cei doi au fost împreună timp de patru ani, după care au decis să pună capăt relației lor.

Cei doi artiști s-au separat în secret în anul 2017, însă abia în 2018, după mai bine de un an, au anunțat că mariajul lor a ajuns la final. Toată lumea a fost uimită de decizia lor, deoarece nu dădeau semne că lucrurile nu ar merge bine între cei doi soți.

De curând, Connect-R a fost întrebat de un internaut despre cum se descurcă în rolul de tată singur. Răspunsul artistului a șocat pe toată lumea și a stârnit numeroase reacții. Astfel, el a precizat că nu este un tată singur, sugerând, discret, că ar avea o relație.

,,Nu sunt un tată singur! Cine a zis că sunt un tată singur? Uite, cineva râde în spate acolo.”, a spus Connect-R.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi petrec timp împreună, au o comunicare extraordinară și fac tot ce pot pentru a se asigura că fiica lor nu simte problemele dintre ei. Deși de mai multe ori s-a zvonit că s-ar fi împăcat, se pare că Misha și Connect-R nu au mai dat nicio șansă iubirii lor și au declarat de mai multe ori că nu mai poate fi nimic între ei. Fanii, totuși, speră la o împăcare și cred că între cei doi foști soți încă mai există sentimente.

,,Nu suntem un cuplu în momentul de faţă. De la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”, a spus Misha.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top