Connect with us
Cum se simte Daniela Crudu: "Rămâne la mine pentru că trebuie să se refacă. Sunt mulţumit"

Vedete

Cum se simte Daniela Crudu: „Rămâne la mine pentru că trebuie să se refacă. Sunt mulţumit”

Daniela Crudu stă la tatăl ei după ce a ieșit din spital. Bruneta a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei croat și a fost ieri itnernată de urgență și operată. Acum se simte mai bine și părintele ei are grijă să nu îi lipsească nimic și să se refacă.

Cum se simte Daniela Crudu: „Rămâne la mine pentru că trebuie să se refacă. Sunt mulţumit”

Daniela Crudu a sunat disperată la 112 în dimineața zilei de 9 februarie. Ea a reclamat faptul că iubitul ei o agresează, iar autoritășile au sosit imediat la fața locului. Vedeta a fost transportaă la spital de urgență unde a suferit o operație pentru că avea nasul spart. Acum ea se află la tatăl ei.

Deși în primă fază Nelu Crudu a declarat că nu știe nimic și a aflat de la un reporter că fiica sa este in spital, acum el susține că Daniela este în casa lui și se reface. Nelu Crudu a dat un interviu și a menționat că Daniela se recuperează și nu are teamă de iubitul croat, datorită ordinului de resictrție care a fost emis pe numele bărbatului.

„Nu îi este teamă, mai ales că are acel ordin de restricţie. Rămâne la mine pentru că trebuie să se refacă. O să vină şi sora mai târziu. Sunt mulţumit”, a spus tatăl Danielei Crudu pentru Antena Stars.

Se pare că vedeta este sub tratament, se odihnește și încearcă să proceseze toată această dramă. „Am ieşit cu căţeluşul Danielei. Ea se simte bine. Ia unguente, se tratează, a mai luat nişte calmate. Totul este bine. Nu are dureri, ia ce i-a dat medicul. Alifii pentru picioare pentru că a fost desculţă… Dar e bine. E tânără şi se reface rapid. Echimozele de pe faţă aproape i-au trecut… Medicul i-a prescris o reţetă, sora a fost şi le-a luat, ia medicamentele necesare… Eu sunt mulţumit că merge spre bine. Momentan doarme, se odihneşte. A stat până mai târziu, a mai vorbit la telefon…”, a mai declarat bărbatul.

Citește și: Carmen de la Sălciua a ajuns la spital! ”Problemele ei sunt extrem de serioase”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top