Connect with us
Tatăl Danielei Crudu a reacționat! Ce zice bărbatul despre bătăușul fiicei sale

Vedete

Tatăl Danielei Crudu a reacționat! Ce zice bărbatul despre bătăușul fiicei sale

Ieri Daniela Crudu a fost băgată în spital de iubitul său croat. Bărbatul a bătut-o în ultima hal și vedeta a ajuns la urgențe. Tatăl Danielei a aflat de la un reporter că fiica sa este în spital, bătută de cel care îi era iubit.

Tatăl Danielei Crudu a reacționat! Ce zice bărbatul despre bătăușul fiicei sale

Nelu Crudu a fost luat prin surprindere când a aflat că fiica sa este în spital, bătută de croatul care îi era partener de viață. Nelu nu a știut că Daniela a fost găsită de polițiști afară în frig, desculță și plină de sânge. ”Nu știu, nu știu nimic…o fi pe la o prietenă”, a declarat Nelu Crudu în prima fază.

”Eu știu că e bine…parcă am vorbit cu sora. E bine, deci nu sunt probleme. Nu știu nimic de nenorocitul ăla (nr. iubitul croat) Ce să-i spun, nu-l cunosc, nu știe nici românește. Nu știu care a fost motivul, nu știu nici cine e acest om… ce să vă zic. Eu mă duc acum să rezolv niște treburi…”, a continuat el, potrivit Wowbiz.

Din primele informații, Daniela Crudu a preferat să nu depună plângere la poliție incă. Croatul este în continuare recalcitrant și chiar a fpcut un scandal în fața blocului și după ce Daniela a ajuns la spital. Se pare că individul a avut nevoie de escorta oamenilor legii pentru că pe numele lui a fost emis un ordin de restricție. El nu are voie să se mai apropie de Daniela Crudu car,e potrivit spuselor surorii sale, se află încă în stare de șoc în urma celor întâmplate ieri.

Citește și: Care este acum starea Danielei Crudu. Ana, sora ei, a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat

Citește și: Detalii dureroase despre relația dintre Oana Roman și tatăl ei

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top