Connect with us
Cum se simte Rică Răducanu. Primele declarații: "Să aveți grijă, să nu ajungeți aici!"

Vedete

Cum se simte Rică Răducanu. Primele declarații: „Să aveți grijă, să nu ajungeți aici!”

Rică Răducanu a ajuns la spital. Fostul mare portar al naţionalei şi al echipei Rapid s-a simțit rău din cauza infectării cu coronavirus, iar acum se află sub supravegherea atentă a medicilor, atât el, cât și soția lui, care, însă, a contractat o formă mai gravă a bolii și se află internată la o altă secție. Fostul sportiv a făcut primele declarații chiar din spital.

Rică Răducanu este optimist

Rică Răducanu a ajuns de urgență la spital. Acesta a aflat că are coronavirus și deja au apărut și simptomele, moptiv pentru care va rămâne sub supravegherea medicilor. Alături de fostul sportiv de 74 de ani a fost internată și soția lui care, însă, se află internată la altă secție, pentru că a fost mai afectată decât el.

Rică a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre cum se simte de când se află la spital. El a mărturisit că nu se simte foarte rău, însă este slăbit, iar medicii nu i-au acordat până la acel moment prea multe pastile.

Totuși, el crede că este mai bine să stea la spital, pentru că acasă nu ar rezista singur, fără soție și poate că ar pleca și nu ar respecta carantina. El comunică cu soția lui prin intermediul rețelelor de socializare  și crede că lucrurile vor reveni la normal pentru amândoi.

„Eu cum am venit așa sunt! Stau în pat, fac două injecții… Nu mi-au dat nimic. Eu cred că puteam să stau acasă. Dar așa, singur, cred că făceam vreo prostie. Plecam de acasă… Nu am simptome.

De aia l-am și întrebat pe domnul doctor, nu-mi dai și mie o pastilă? Femeia mi-a zis că, dacă vreau, pot să mă duc acasă, dar singur? Eu nu pot să stau singur.

Mai vorbesc cu ea (soția) la telefon. Și pe whatsapp, îmi mai trimite ea poze, că eu nu prea mă pricep cu tehnica asta.”a declarat Rică Răducanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Rică Răducanu a aflat de ce boală suferă

Rică Răducanu a aflat de la spital că are apnee în somn – o problemă de sănătate cu care se confruntă un sfert dintre bărbați. Fostului sportiv i-a fost pus acest diagnostic după ce a dormit cu un aparat menit să îi monitorizeze somnul din timpul nopții.

Acest sindrom apare, în special, la pacienții cu vârste medii și mari, iar majoritatea nu realizează că suferă de așa ceva. De-a lungul somnului, respirația celui cu probleme se oprește de mai multe ori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top