Cum vor medicii să îl trezească din comă pe Mihai Constantinescu

Cristina Bosioc
14.08.2019
Cum vor medicii să îl trezească din comă pe Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu este în comă de luni de zile și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură deznodământul acestei povești triste.

Medicii de la Spitalul Floreasca se gândesc la o metodă inedită de a încerca să îl trezească pe Mihai Constantinescu.

Monica Pop a făcut câteva declarații la Antena 3 în legătură cu acest subiect delicat. ”Vreau să vă spun un lucru care mi se pare frumos. Când am plecat de acolo m-am întâlnit cu o colegă de specialitate ORL, care a spus un lucru: că ea sugerează – așa de tare mi-a plăcut lucrul ăsta și chiar i-am spus Simonei (soția lui Mihai Constantinescu n.r.) să facă cât se poate de repede – să-i înregistreze cântecele lui preferate pe un mp3.Și cântecele comune și un text din partea ei și a câtorva apropiați și să i-l pună tot timpul în urechi.

El aude foarte clar, asta este sigur. Sunt convinsă că lucrul ăsta îl poate ajuta. Mi s-a părut un lucru atât de frumos și de perspectivă, care îl poate ajuta. Din punct de vedere al creierului, lucrurile astea se pot stimula. Fără doar și poate, el are în creier și focare pozitive, focare bune. Astea trebuie stimulate”, a declarat aceasta.

Citește și: Soția lui Mihai constantinescu rupe tăcerea – Nu mai ascultați ce zice lumea

Monica Pop a comparat cazul lui artistului cu cel al lui Gabriel Cotabiță, care a avut un final fericit.

Cum vor medicii să îl trezească din comă pe Mihai Constantinescu

”Să vă spun un lucru: m-aș bucura să aibă aceeași finalitate ca și în cazul Cotabiță. Când s-a întâmplat cu Cotabiță, i-am spus doamnei Ioana Grințescu, care este șefa ATI-ului de acolo, i-am spus că va fi bine.Ea mi-a spus nici să nu mai spun așa ceva pentru că este foarte grav și n-avem nici o siguranță, că ei fac tot ce se poate. Uite că au făcut tot ce se poate și repede și a fost altă situație. Domnul Cotabiță este în momentul de față sănătos, trăiește și e pe picioare.

Așa și aici, eu tot am speranțe și încă o dată vă spun, este într-un real progres, fără doar și poate, față de ce am văzut acum două săptămâni. Și vorbesc ca și medic acum.

Din păcate, patologia lui Mihai Constantinescu este o patologie amplă și mai veche. Deci, dacă isotira domnului Cotabiță s-a întâmplat pe un ”pat” sănătos în antecedente, aici nu mai e așa și e mult mai greu.

Citește și: Ritualul din miez de noapte al soției lui Mihai Constantinescu. Sute de oameni fac asta

Nu-l cunosc pe domnul Cotabiță deloc și nu știu ce fel de om este dar într-un interviu a spus că a avut și răutăți în viața lui și că îi pare rău. Vreau să spun că Mihai Constantinescu este cel mai bun și cel mai frumos la suflet om din lumea asta, e un om foarte drăguț care s-a purtat întotdeauna foarte frumos cu oricine”, a declarat Monica Pop. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *