Connect with us
Mihai Constantinescu si sotia

Știri

Ritualul din miez de noapte al soției lui Mihai Constantinescu! Sute de oameni fac asta

Simona, soția lui Mihai Constantinescu, a făcut un ritual din a se ruga în fiecare noapte pentru soțul ei.  Simona Constantinescu se roagă în fiecare noapte. Fix la ora 24:00, pentru viața artistului care se luptă cu moartea, în acest moment.

Când are loc RITUALUL

Ritualul are loc exact la miezul nopții pentru ca acesta să fie mai puternic. Câteva sute de oameni fac același lucru din toate colțurile țării.

”În fiecare seară, la ora 24:00, ne întâlnim alături de Simona pentru rugăciune. Dumnezeu să ne asculte ruga și să îl ajute pe Mihai”.  A scris Teodora, soția lui Adrian Daminescu, o prietenă apropiată a familiei.

Te-ar mai putea interesa şi:

Prietenii speră într-un MIRACOL

Rugăciunea colectivă a început  acum câteva zile și a părut să funcționeze, în condițiile în care Mihai Constantinescu a trecut deja prin momente critice după stopul cardiac suferit.

Soția lui Constantinescu și-a anunțat apropiații că va continua să se roage în fiecare seară iar aceștia au luat hotărârea să se alăture demersului.

Ca și în cazul lui Gabriel Cotabiță, prietenii speră într-un miracol. Și la acesta, prietenii au înălțat de mai multe ori rugăciuni colective despre care sunt convinși că au avut efect în vindecarea artistului.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top